CATE BLANCHETT

Μία βαθιά υπόκλιση στην εμφάνιση της Cate Blanchett στο φεστιβάλ της Βενετίας

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Φανταστική ηρωίδα από παραμύθι ή σύγχρονη νεράιδα. Όπως κι αν θες να την χαρακτηρίσεις, η Cate Blanchett έχει τελικά τη στόφα της αυθεντικής σταρ που ξέρει να λάμπει μέσα σε κάθε ρούχο. Όταν δε πρόκειται να περπατήσει σε κόκκινο χαλί και μάλιστα σε αυτό του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας. Η εμφάνισή της στην προβολή της ταινίας «A Star is Born», η 49χρονη ηθοποιός έκανε τα βλέμματα όλα να γυρίσουν, τα φλας να αστράψουν κι όχι άδικα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Πιστή στην αδυναμία που δείχνει τον οίκο Armani Privé, η Cate Blanchett φόρεσε μία couture δημιουργία του οίκου από τη φθινοπωρινή συλλογή. Ένα μαύρο, βελούδινο φόρεμα με μία κομψή ουρά και εντυπωσιακό hearted μπούστο αγκάλιαζε την κομψή σιλουέτα της. Αυτό όμως που έκανε την δημιουργία ξεχωριστή είναι η εντυπωσιακή κάπα από ροζ πούπουλα που έπεφτε στην πλάτη της και κατέληγε μπροστά στο μπούστο.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η οσκαρική ηθοποιός, όπως πάντα, ολοκλήρωσε την red carpet εμφάνισή της με ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια. Όσο για το beauty look, η Blanchett διάλεξε ένα side-part wavy bob χτένισμα, ενώ διάλεξε και πάλι ένα φυσικό makeup look,όπως αρμόζει στην αριστοκρατική της εμφάνιση.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth