BEAUTY NEWS

CFDA Fashion Awards: 7 beauty looks που αξίζει να αντιγράψεις στην επόμενη έξοδό σου

Taylor Hill/FilmMagic

Μπορεί το Met Gala να θεωρείται τα Όσκαρ της Μόδας, αλλά, για τους αληθινούς γνώστες της fashion βιομηχανίας, τα CFDA Fashion Awards είναι μια αληθινή γιορτή των πιο λαμπερών ταλέντων της χρονιάς.

 

Κι αυτό γιατί, στα CFDA Fashion Awards οι σχεδιαστές, οι μούσες τους και μια ομάδα stylish celebrities καλούνται να «αποκαλύψουν»- αποφασίσουν ανερχόμενους ταλαντούχους σχεδιαστές, μοντέλα και το μοναδικό fashion icon της χρονιάς.

Στα φετινά βραβεία, η Zendaya κέρδισε το 2021 CFDA Fashion Icon Award. Αυτό το βραβείο, στο παρελθόν έχει αποδοθεί μεταξύ άλλων, στην Kim Kardashian West, τη Rihanna και την Beyoncé. Κι όταν όλες οι λαμπερές παρουσίες συγκεντρώνονται στο ίδιο κόκκινο χαλί, εκτός από το ενδυματολογικό ενδιαφέρον της βραδιάς (το κομψό Louis Vuitton outfit της HoYeon Jung ήταν όνειρο), δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε το απαραίτητο focus και στις beauty επιλογές των διάσημων κυριών.

Τι μακιγιάζ επέλεξαν για το κόκκινο χαλί; Ποιο χτένισμα κατέληξαν να κάνουν μαζί με τη βοήθεια των hairstylists τους; Πώς συνδύασαν το beauty look τους με το outfit τους; Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας beauty looks από τη χθεσινή βραδιά.

Τα πιο αγαπημένα μας beauty looks από τα φετινά CFDA Fashion Awards

Emily Blunt: Είπε το «ναι» σε ένα monochromatic makeup look. Συνδύασε την ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση στο outfit της με μία πιο σκούρα πορτοκαλί- burnt orange- σκιά στα μάτια της.

Jamie McCarthy/WireImage
NEW YORK, NEW YORK – NOVEMBER 10: Emily Blunt attends the 2021 CFDA Fashion Awards at The Grill Room on November 10, 2021 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/WireImage)

Ashley Olsen: Μαύρο μολύβι στα μάτια + nude κραγιόν στα χείλη = Ο πιο άχαστος συνδυασμός

Taylor Hill/FilmMagic

HoYeon Jung: Από τα πιο αγαπημένα μας beauty looks. Λατρέψαμε τον sleek κότσο στα μαλλιά της, αλλά και την καθαρή επιδερμίδα της

Taylor Hill/FilmMagic

Dove Cameron: Το winged eyeliner στα μάτια της σε συνδυασμό με το bouncy ponytail και τις δύο τούφες στο μπροστινό μέρος δημιουργούσε ένα υπέροχο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Taylor Hill/FilmMagic

Zendaya: Για ακόμη μία φορά υπέροχη (και καθόλου βαρετή) με ένα total braided hairstyle!

Dimitrios Kambouris/Getty Images

Karlie Kloss: Λατρέψαμε τους ανεπιτήδευτους κυματισμούς στα μαλλιά της

Dimitrios Kambouris/Getty Images

Anya Taylor-Joy: Τα σκούρα κραγιόν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα. Η Anya επιβεβαιώνει!

Taylor Hill/FilmMagic