ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie-Elle Fanning: Τα dreamy φορέματά τους αγγίζουν την τελειότητα

Grant Pollard/Invision/AP

Βρίσκω την Elle Fanning από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο Hollywood, αυτή τη στιγμή. Αν και μόλις 21 χρονών έχει καταφέρει να ανακαλύψει το στιλ της. ενώ ρούχα που μπορεί να υποστηρίξει. Έχει βρει την ταυτότητά της και αυτό δεν είναι κάτι που πετυχαίνει κανείς εύκολα σε τόσο νεαρή ηλικία. Το ίδιο και η Angelina Jolie. Αν και το στιλ της στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε πιο grunge επιρροές, με τα χρόνια επαναπροσδιόρισε την ταυτότητά της και άρχισε να προσφέρει πιο glamorous εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Διάβασε ακόμη: Angelina Jolie και Michelle Pfeiffer στην ίδια φωτογραφία. Κάνε ένα κουράγιο και δες τα κορίτσια

Και οι δυο, λοιπόν, απέδειξαν ότι δικαίως κρατούν στα χέρια τους τον τίτλο των style icons με τα πρόσφατα τους looks. Στην πρεμιέρα της ταινίας “Maleficent: Mistress of Evil” που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, οι δυο συμπρωταγωνίστριες έκαναν από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια του press tour της ταινίας. Φορώντας και οι δυο τουαλέτες, το ύφος των φορεμάτων τους ήταν αρκετά συγχρονισμένο μεταξύ τους.

Grant Pollard/Invision/AP

 

Υπήρχε μια κοινή γραμμή στα looks τους αυτή τη φορά και το θέμα ήταν το ίδιο: παραμυθένια φορέματα. Αλλά ας δούμε τα looks το καθένα ξεχωριστά.

Δες ακόμη: H Elle Fanning είναι η επιτομή της κομψότητας. Δες το look της στις Κάννες και θα καταλάβεις

Το ασημένιο Ralph & Russo φόρεμα της Angelina

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Τo dreamy φόρεμα της Angelina Jolie είναι μια custom made δημιουργία των Ralph & Russo. Η τουαλέτα ήταν κεντημένη με ημιδιάφανα πετράδια, ενώ διέθετε layers από τούλι. Αν και αρκετά ρομαντικό το φόρεμα, υπήρχαν αρχαιοελληνικές επιρροές σ’ αυτό ως προς το σχέδιό του. Για παράδειγμα, το πάνω μέρος του διέθετε χρυσά straps τα οποία σχημάτιζαν κάτι σαν κορσέ στο φόρεμα ενώ η ενσωματωμένη κάπα προσέδιδε ένα αρχοντικό ύφος στο συνολικό look. Μιας και λέμε για την κάπα. Αχ, αυτή η κάπα. Ήταν εξίσου εκπληκτική όπως και το υπόλοιπο φόρεμα και ήταν στολισμένη κι αυτή με πετράδια. Το σύνολο η Jolie ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι statement διαμαντένια σκουλαρίκια.

Το φιστικί Armani Prive φόρεμα της Elle

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Η αιθέρια εμφάνιση της Elle Fanning ταίριαξε τέλεια με την «αιθέρια» προσωπικότητά της. Στην απόχρωση του παστέλ πράσινου -ας το πούμε καλύτερα φυστικί-, το χρώμα ταίριαξε φανταστικά στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Όσον αφορά το φόρεμα, δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Ένα δίχτυ έπεφτε ανάλαφρα πάνω από ένα στράπλες, sparkly bodice το οποίο σαν να προστάτευε το φόρεμα σαν πανοπλία. Ήταν στολισμένο με πέρλες ενώ ανάλαφρα βολάν ήταν ραμμένα στο πλαϊνό μέρος του, δίνοντας έξτρα κίνηση στην εμφάνιση της Elle. Τα layers από τούλι στο μέρος της φούστας που έδιναν όγκο και πρόσφεραν ένα δραματικό στοιχείο στο ρούχο; Τα εκπληκτικά statement σκουλαρίκια; Όλα λειτούργησαν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ώστε να στεφθεί το look της με απόλυτη επιτυχία.

Το σημαντικότερο; Και οι δυο γυναίκες κατάφεραν να υποστηρίξουν το ύφος των dreamy φορεμάτων τους και να κάνουν αψεγάδιαστες εμφανίσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP