EMMA STONE

Η αιθέρια Emma Stone και η ρομαντική Naomi Watts στο φεστιβάλ της Βενετίας

Joel C Ryan/Invision/AP

Η Βενετία έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες με τις λαμπερές παρουσίες να γεμίζουν το κόκκινο χαλί του διάσημου κινηματογραφικού φεστιβάλ. Οι ταινίες φυσικά είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά το red carpet δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο σε καμία περίπτωση. Όταν δε, στις πρεμιέρες εμφανίζονται η Emma Stone και η Naomi Watts και μάλιστα με υπέροχες δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Emma Stone

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Τον τελευταίο καιρό η Emma Stone έχει δείξει ξεκάθαρα την αδυναμία της στον γαλλικό οίκο Louis Vuitton και εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι κάνει πολύ καλά. Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Favorite», όπου και πρωταγωνιστεί η 29χρονη ηθοποιός, διάλεξε μία υπέροχη δημιουργία Louis Vuitton κεντημένη με κρύσταλλα και σχεδιασμένη με έμπνευση το κιμονό. Ως brand ambassador, η όμορφη Emma έκανε και πάλι την καλύτερη εντύπωση.

Naomi Watts

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Από την άλλη, η 49χρονη Naomi Watts εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Rome», επιλέγοντας να φορέσει μία custom made δημιουργία του ιταλικού οίκου Prada. Ρομαντική, με πιέτες και με κεντημένες λεπτομέρειες, η nude-pink δημιουργία της όμορφη ηθοποιού ήταν μία από τις πιο κομψές και αξιοπρόσεκτες στο κόκκινο χαλί που του Sala Grande.

Και οι δύο ήταν υπέροχες, με τις στιλιστικές τους επιλογές να διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον για το red carpet του φεστιβάλ της Βενετίας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP