AMY ADAMS

LACMA Art and Film Gala: Το κόκκινο χαλί ήταν μια ωδή στην ομορφιά των Gucci

Ο επαναπροσδιορισμός στο ύφος, στα σχέδια και στην όλη αισθητική που έγινε στην εταιρεία Gucci είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έγιναν στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μια ματιά στο κόκκινο χαλί του 7ου gala που έγινε στο μουσείο LACMA που τίμησε το  έργο των Mark Bradford και Geoorge Lucas αρκεί για να σε πείσει ότι ο οίκος περνάει την πιο δημιουργική του φάση.

Παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες από το βράδυ του Σαββάτου, που πραγματικά θα σε κάνουν να βγάλεις καρδούλες από τα μάτια.

Amy Adams

Θα ξεκινήσουμε με την ΥΠΕΡΟΧΗ (και πότε θα πάρει Όσκαρ) Amy Adams, η οποία διάλεξε ένα φόρεμα από τη συλλογή Pre-Fall 2017 αλλά στην μακριά του εκδοχή, το οποίο τόνιζε απίστευτα το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών της.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Kerry Washington

Η Kerry Washington προτίμησε πιο grande γραμμή και εμφανίστηκε με ένα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη μαύρο-πράσινο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Kim Kardashian

Ενώ η Kim προτίμησε να φορέσει ένα vintage κοστούμι από την εποχή που σχεδιαστής της Gucci ήταν ο Tom Ford.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Dakota Johnson

Η Dakota πάλι έκανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την καλύτερη εμφάνισή της το 2017 με το πανέμορφο ροζ φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη 2018.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Behati Prinsloo

H εγκυμονούσα Behati πάντως πήγε 2 χρόνια πίσω και διάλεξε ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο 2016.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Jane Fonda

Η υπέροχη Jane Fonda, είναι από τις ελάχιστες που δεν φόρεσαν Gucci, καθώς επέλεξε ένα κομψό Elie Saab, που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Zoe Saldana

Και το βραβείο για τη πιο δραματική εμφάνιση το παίρνει η Zoe, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο 2017.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Lindsey Vonn

Σε αντίθεση με την Zoe, η Lindsey διάλεξε ένα floral φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη 2016, το οποίο θα θέλαμε να μας περιμένει, όταν γυρίσουμε σπίτι.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Jared Leto

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Όχι. Μπορεί να μην αντέχουμε το αστείο που λέγεται ‘ηθοποιός’ Jared Leto, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φοράει τα Gucci κοστούμια όπως κανείς άλλος.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Michelle Alves

Μπορεί να μην ξέρεις ποια είναι η Michelle Alves, αυτό  όμως δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να χαζέψουμε το φόρεμά της από τη συλλογή Άνοιξη 2017.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Charlotte Casiraghi

Καρδούλες βγαίνουν από τα μάτια μας γιατί ΑΥΤΟ το παλιοGucci από τη συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018 που φόρεσε η Charlotte είναι αγγελικά φτιαγμένο ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕ.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Salma Hayek

Και κλείνουμε με την Salma ή μάλλον την ΣΑΛΜΑΡΑ, η οποία βάζει κάτω όλες τις εμφανίσεις της Άντζελας και της Ζωζώς και κερδίζει ξεκάθαρα το βραβείο της (κυριολεκτικά) πιο λαμπερής παρουσίας με το ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη Gucci  φόρεμα.

Willy Sanjuan/Invision/AP

Πώς θα γίνει να πάρουμε και εμείς ένα παλιοGucci ρε παιδιά;

 

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP