ANNE HATHAWAY

Η Anne Hathaway και η Nicole Kidman δίνουν μαθήματα κομψότητας στο κόκκινο χαλί

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η περίοδος των βραβείων καλά κρατεί και κάθε τόσο έχουμε να ασχοληθούμε με ένα red carpet. Μπορεί να μην είναι στο μέγεθος των διάσημων Oscar, των Bafta ή των Golden Globes, δεν παύουν όμως να περπατούν στο κόκκινο χαλί τους οι διάσημες παρουσίες που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Στα χθεσινά Hollywood Film Awards λοιπόν, αυτές οι παρουσίες ήταν η Anne Hathaway και η Nicole Kidman που έδωσαν την δική τους εκδοχή στο τι θα πει να είσαι κομψή στο κόκκινο χαλί.

Καθόλου υπερβολικές, αλλά πολύ προσεγμένες, οι δύο ηθοποιοί ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πως η κομψότητα μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και όχι η υπερβολή.

Anne Hathaway

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η γλυκιά Anne Hathaway φόρεσε ένα κρεμ φόρεμα από την SS ’19 συλλογή του γαλλικού οίκου Valentino. Το φόρεμά της είχε μία oversized γραμμή που δεν συνηθίζεται στο κόκκινο χαλί, ωστόσο, έδειχνε άψογο πάνω της. Τα puffy μανίκια και οι καθαρές γραμμές που διαφαίνονταν ξεκάθαρα στο top του φορέματος κολάκευαν τη σιλουέτα παρά την loose εφαρμογή. Τα sparkly, ψηλοτάκουνα πέδιλα (θα προτιμούσα, ίσως να τη δω με ένα ζευγάρι pointed toe shoes) και το Tyler Ellis clutch στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα καθώς και τα σκουλαρίκια της ολοκλήρωναν άψογα το σύνολο, χωρίς να το βαραίνουν.

Nicole Kidman

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Nicole Kidman έχει τις στιλιστικές της αδυναμίες και η κομψότητα στο κόκκινο χαλί είναι μία από αυτές. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι άτολμη, ωστόσο με κάποιον τρόπο, όλα τα red carpet looks της έχουν έναν classy χαρακτήρα, όπως αυτός του φορέματος Dior που διάλεξε σε αυτά τα βραβεία. Πρόκειται για ένα printed φόρεμα από τη συλλογή του γαλλικού οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι, σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο η όμορφη ηθοποιός συνδύασε με loose wavy μαλλιά, δίνοντάς του ένα ethnic touch, στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Το αποτέλεσμα όμως τη δικαίωσε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP