ΚΑΝΝΕΣ

Κάννες 2019: Από την Tilda Swinton μέχρι την Elle Fanning το κόκκινο χαλί είχε (πολύ) εντυπωσιακά looks

Arthur Mola/Invision/AP

Μια λαμπερή έναρξη πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου στις Κάννες. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, αλλά και της showbiz γενικότερα κατέφθασαν στη γνωστή ευρωπαϊκή πόλη, με αφορμή το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Επικεντρωνόμαστε στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και στο τι επέλεξαν να φορέσουν οι επώνυμες κυρίες της showbiz, με σκοπό να «στέψουμε» τις πιο καλοντυμένες του θεσμού.

Διάβασε ακόμη:5 εμφανίσεις της Cate Blanchett στο κόκκινο χαλί που μας έχουν μείνει αξέχαστες

Οι πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του event είχαν ενδιαφέρον. Ο παράγοντας “glam” ήταν «παρών» σε όλες τις εμφανίσεις των γυναικών που έχουν περπατήσει ως τώρα στο χαλί, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα looks που έχουμε δει ως τώρα, μπορεί να μην ήταν τα πιο «πρωτοποριακά» που έχουμε δει ποτέ, αλλά ήταν σίγουρα πολύ κομψά.

Selena Gomez

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Με Louis Vuitton δημιουργία, η Gomez έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, μετά από πολύ καιρό. Το crop top και η μάξι φούστα, βοήθησαν ώστε η επάνοδό της να είναι ένα μεγάλο «μπαμ». Το ροζ της πούδρας σύνολό της ήταν μία ξεκάθαρα πολύ διαχρονική επιλογή.

Tilda Swinton

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Τα λόγια μας είναι λίγο οξύμωρα στην περίπτωση της Tilda Swinton, γιατί από εκεί που λέγαμε ότι καμία εμφάνιση δεν είχε το στοιχείο της «πρωτοπορίας» ή της έκπληξης, η ηθοποιός μας αποδεικνύει το αντίθετο. Σα μια σύγχρονη «ιππότης» (πολύ θα θέλαμε να υπάρχει θηλυκό γένος για τη λέξη αυτή) η Swinton με το ασημί Haider Ackerman φόρεμά της «κέρδισε» το κόκκινο χαλί του event.

Δες ακόμη: Οι εμφανίσεις της Tilda Swinton στη Βενετία θα σου πάρουν το μυαλό

Julianne Moore

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Το σμαραγδί είναι από τα χρώματα που ταιριάζουν φανταστικά σε μια φυσική κοκκινομάλλα σαν την Julianne Moore και το off the shoulder Dior Haute Couture φόρεμά της ήταν μια φανταστική επιλογή. Από το χρώμα μέχρι και τη γραμμή του φορέματος, όλα λειτούργησαν άψογα ώστε να προσφέρουν στην Moore μια κομψότατη εμφάνιση.

Elle Fanning

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Το εκπληκτικό Gucci φόρεμα της Fanning είχε -όπως και πολλές από τις δημιουργίες του Alessandro Michele- μια τόσο γλυκιά νοσταλγία που οφείλεται στο ρετρό ύφος των φορεμάτων του οίκου. Από το κόψιμο, το χρώμα, το styling μέχρι και το μακιγιάζ, είχαν όλα μια vintage διάθεση που ήταν ασυναγώνιστη.

Chloë Sevigny

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

To Old Hollywood look της Chloë Sevigny απέδειξε ότι δε χρειάζεται να φορέσεις κάτι «διαφορετικό» για να ξεχωρίσεις. Δέκα με τόνο της δίνουμε.

Alessandra Ambrosio

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Το glamorous «κομπινεζόν» φόρεμα/τουαλέτα της Alessandra Ambrosio ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητο μιας και το σχέδιό του αλλά και το μοντέλο που το φόρεσε, κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν.

Eva Longoria

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ήταν το Alberta Ferretti φόρεμα της Eva Longoria το οποίο απέπνεε μια ξεκάθαρη αρχαιοελληνική διάθεση. Από το αστραφτερό body αλλά και το υπόλοιπο φόρεμα που θύμιζε χιτώνα, το look της ηθοποιού ήταν σίγουρα stylish.

Romee Strijd

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Το Etro Couture φόρεμα της Romee Strijd είχε μια bohemian chic διάθεση η οποία απογειώθηκε με τον παράγοντα “glam” που χαρακτήριζε το ρούχο της. Το τέλειο πάντρεμα, αν θες τη γνώμη μας.

Charlotte Gainsburg

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

To edgy μίνι ζεμπρέ Saint Laurent φόρεμα της Charlotte Gainsburg ήταν μια «όαση» στις μάξι και glam τουαλέτες που είδαμε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ. Σίγουρα μας τράβηξε την προσοχή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP