BAFTA AWARDS

BAFTA 2019: H Kate Middleton ή αλλιώς μία σύγχρονη πριγκίπισσα στο κόκκινο χαλί

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στρώθηκε για ακόμα μία φορά το κόκκινο χαλί για χάρη της 72ης τελετής των BAFTA. Τα ευρωπαϊκά Oscars, συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον με τα χρόνια, ενώ το red carpt δεν στερείται σε λάμψη από εκείνα του Hollywood. Και μόνο η εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους, της Kate Middleton και του πρίγκιπα William αρκεί.    

Αυτή τη χρονιά λοιπόν, η όμορφη Kate δεν άφησε ανικανοποίητο το κοινό της, κάνοντας μία από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς. H όμορφη Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε μετά του πρίγκιπα William για την τελετή και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να λάμψουν.

AP Photo/Tim Ireland, Pool

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Η Kate Middleton για την βραδιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό, επιλέγοντας μία off-shoulder δημιουργία του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen, που την βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Πρόκειται για ένα αέρινο μακρύ φόρεμα με στολισμένο τον έναν ώμο και εφαρμοστό στη μέση, τονίζοντας κομψά τη σιλουέτα της.

AP Photo/Tim Ireland, Pool

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Το φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι glitter pumps, Jimmy Choo κι ένα λευκό clutch, ενώ ολοκλήρωσε το look προσθέτοντας τις elegant πινελιές της με ένα εντυπωσιακό βραχιόλι κι ένα ζευγάρι pearl σκουλαρίκια, αποδεικνύοντας ότι παρακολουθεί τα trends και τα προσαρμόζει στο προσωπικό της στιλ.

AP Photo/Tim Ireland, Pool

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Μπορεί να σου θυμίσει μία πριγκιπική εμφάνιση νυφούλας, σίγουρα όμως δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι η Kate Middleton μπορεί να μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη πριγκίπισσα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Να σου θυμίζω ότι στα περσινά βραβεία, η Kate Middleton είχε πάει κόντρα στο κίνημα με τα μαύρα φορέματα, επιλέγοντας μία κυπαρισσί δημιουργία της Jenny Packham.

 

Ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας τον πρίγκιπα Louis, όπως ακριβώς είναι τώρα η συννυφάδα της Meghan Markle.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland, Pool