CATE BLANCHETT

Evening Standard Theatre Awards Red Carpet: Cate Blanchett και Keira Knightley από άλλη διάσταση

Αν και τα Evening Standard Theatre Awards δεν είναι τόσο γνωστά στην Ελλάδα οι παρουσίες που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί είναι αγαπημένες και με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ που της ξεχωρίζει. Μακριά φορέματα με δραματικό στιλ που αναδείκνυαν και τονίζουν τον στιλιστικό τους χαρακτήρα. Cate Blanchett, Keira Knightley και Poppy Delevingne συγκαταλέγονται στις αγαπημένες γιατί δεν κάνουν εκπτώσεις και υποστηρίζουν όσα επιλέγουν με συνέπεια.

Cate Blanchett με Alexander McQueen

Grant Pollard/Invision/AP

Τα κομμάτια του οίκου Alexander McQueen της ταιριάζουν απόλυτα κυρίως εξαιτίας της πληθωρικότητας και των δύο. Έντονη balloon φούστα και embroidered top.

Keira Knightley με Valentino

Grant Pollard/Invision/AP

Tα haute couture Valentino είναι παραμυθένια και ρομαντικά. Τούλι και βελούδινη λεπτομέρεια σε πράσινη απόχρωση που φώτιζε το σύνολο. Το επάνω μέρος κολάκευε το ντεκολτέ της.

Poppy Delevingne με Prada

Grant Pollard/Invision/AP

Υπέροχη Poppy Delevingne με ένα αποκαλυπτικό Prada φόρεμα με τονισμένους ώμους και βαθύ ντεκολτέ. Το πιάσιμο στα μαλλιά ήταν ολόσωστο για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Suki Waterhouse

Grant Pollard/Invision/AP

Απλή η Suki σχετικά με όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από εκείνη. Off white φόρεμα με τονισμένη μέση. Το κόσμημα στο λαιμό πολύ λάθος, όπως και η αντίθεση με τα παπούτσια.

Helen McCrory με Roksanda

Grant Pollard/Invision/AP

Η πρωταγωνίστρια του Peaky Blinders εντυπωσίασε με το κόκκινο Roksanda της. Τα μανίκια και το τελείωμα του φορέματος έδιναν μία ξεχωριστή αίσθηση κίνησης στο σύνολο.

Ruth Negga με Valentino

Grant Pollard/Invision/AP

Η Ruth Negga νομίζουμε πως ένιωθε άβολα μέσα στο κατακόκκινο Valentino της. Ίσως η petite φιγούρα της χρειαζόταν κάτι πιο στενό, τουλάχιστον σε ένα από τα δύο μέρη.

Melanie Sykes με Sherri Hill

Grant Pollard/Invision/AP

Η Melanie Sykes σε άλλη μία σέξι εμφάνισή της που όμως έχει επαναληφθεί πολλές φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Annabelle Wallis

Grant Pollard/Invision/AP

Η Annabelle Wallis με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και ρομαντικό ντεκολτέ με δαντέλα. Αυτό το χρώμα της πηγαίνει πολύ και κάνει ωραία αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της και το κόκκινο κραγιόν.

Christian Louboutin

Grant Pollard/Invision/AP

Και για το τέλος ο Christian Louboutin με ένα από τα υπέροχα βελούδινα σακάκια του. Το παπιγιόν έχει επανέλθει δυναμικά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP