ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Χρυσές Σφαίρες 2018: Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από το κόκκινο χαλί και το statement της Jamie Chung

AP IMAGES

Το κόκκινο χαλί από τις φετινές Χρυσές Σφαίρες ήταν ομολογουμένως πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Οι διάσημες κυρίες φόρεσαν μαύρα ακολουθώντας το κίνημα ''Time's Up'' και έδωσαν το δικό τους μήνυμα που αφορά στη «σκοτεινή» πλευρά του Hollywood. Αφού λοιπόν, είδαμε τα όμορφα φορέματα στο κόκκινο χαλί αλλά και το after party και η Βιβή μας ανέλυσε τα beauty looks των διάσημων κυριών, ήρθε η ώρα να ρίξουμε και μία ματιά στα ψηλοτάκουνα πέδιλα που διάλεξαν για να συνοδεύσουν τις όμορφες δημιουργίες τους.

Ως συνήθως, οι περισσότερες κυρίες έμειναν πιστές στην κλασική strappy εκδοχή που συνηθίζουν να φορούν σε τόσο επίσημα events και έκαναν πολύ καλά. Φυσικά, τα παπούτσια ήταν επίσης από διάσημους οίκους και αξίζουν τον κόπο να τους δώσεις λίγη περισσότερη σημασία.

Total Louis Vuitton look επέλεξε η Michelle Williams, η οποία δεν μας ενθουσίασε με το φόρεμά της, αλλά τα μαύρα πέδιλα που επέλεξε να το συνοδεύσει είναι ένα must-have σε κάθε γυναικεία συλλογή.

Το καταπληκτικό Gucci φόρεμα της Margot Robbie ολοκλήρωσαν τα κομψά πέδιλα Roger Vivier, επίσης σε μαύρο χρώμα.

Ο Christian Louboutin δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο κόκκινο χαλί. Η Kendall Jenner διάλεξε ένα υπέρoχο ζευγάρι παπούτσια από τον οίκο για το παραμυθένιο της Valli φόρεμα.

Και η Zoë Kravitz φόρεσε πέδιλα του οίκου Louboutin μαζί με το Saint Laurent φόρεμά της.

Η Jamie Chung φόρεσε mismatch ασπρόμαυρα πέδιλα της Sophia Webster, κάνοντας τη διαφορά στο κόκκινο χαλί όχι μόνο με την χρωματική αντίθεση αλλά και με το ιδιαίτερο τακούνι τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP