ANIMAL PRINT

Shopping time: 6 animal print fashion items κάτω των 50 ευρώ

Η επέλαση των animal prints αυτή τη σεζόν είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη. Θα τα δεις σε πολλές εκδοχές, σε ρούχα, σε αξεσουάρ, στα παπούτσια, ακόμα και στα γυαλιά ηλίου. Επομένως, πόσο εύκολο είναι να τα αποφύγεις, αλλά και γιατί να το κάνεις; Εξάλλου, όσο cult ή κιτς κι αν σου φαίνονταν στο παρελθόν, η τωρινή μορφή τους θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

Αν λοιπόν, θες μια μικρή ένεση ανανέωσης για το φθινοπωρινό σου στιλ, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποιο animal print κομμάτι θα σου φανεί χρήσιμο. Για να σε διευκολύνω, προτείνω να αρχίσεις από το πιο «εύκολο» της κατηγορίας που είναι το leopard. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία, τουλάχιστον όχι αν δεν είσαι συνηθισμένη σε αυτό κι αν απλά θες να κάνεις την αρχή. Πάρε μία γεύση από τα παρακάτω leopard print fashion items που καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία στιλιστικού ύφους και η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ.

Leopard, maxi φόρεμα, Zara – 39.95€

Ένα μακρύ φόρεμα μπου μπορείες να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μαζί με τα brogues, ένα απόγευμα με ένα ζευγάρι λευκά sneakers ή ακόμα και το βράδυ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Leopard Print Bumbag, Topshop – 34€

Αν νιώθεις ότι ένα φόρεμα ή μία φούστα είναι υπερβολικά, τότε δοκίμασε να φορέσεις το trend, επιλέγοντας ένα belt bag που θα κάνει λίγο πιο στιλάτα τα casual outfits σου.

Leopard print mom jeans, Pull & Bear 25.99€ 

Το παντελόνι είναι ένα επίσης εύκολο κομμάτι σε leopard print για την ντουλάπα σου. Φοριέται όλες τις ώρες και είναι έτοιμο για mix & match συνδυασμούς.

Leopard booties, Nastygal – 45€

Τα leopard prints στα παπούτσια δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις το βαρετό, μονόχρωμο outfit σου ενδιαφέρον.

Leopard ζώνη, Asos – 17.99€

Μία leopard printed ζώνη δεν θα πάει ποτέ χαμένη, αν υπάρχει στη συλλογή σου. Θα σου είναι πολύ εύκολο να τη συνδυάσεις και να δώσεις μία stylish πινελιά στο look σου.

Ruffled leopard top, Mango – 29.99€

Στο top τώρα, τα leopard prints χαρίσουν μία chic & classy προοπτική που το print από μόνο του δεν έχει. Επομένως, αν είσαι κοντά σε αυτό το στιλ, τότε αυτό είναι η ιδανική επιλογή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph