BELLA HADID

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια μόδας και κόβει την ανάσα

Η Bella Hadid δε χρειάζεται συστάσεις, ούτε και η sexy εμφάνισή της. Ξέρεις καλά ότι πρόκειται για μία έντονη παρουσία που μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και να σου εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό λοιπόν, πιστεύουν χωρίς αμφιβολία οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τη νέα συνεργασία στον κόσμο της μόδας. Το street wear brand Kith και ο πολυτελής ιταλικός οίκος Versace δημιουργούν από κοινού μία συλλογή και επέλεξαν την Bella Hadid, ως πρέσβειρα του eclectic στιλ που δημιούργησαν.

bella1 

Όλη αυτή η αισθητική, σε συνδυασμό με την αισθησιακή παρουσία της Bella αποτυπώθηκε σε μία φωτογράφιση που σίγουρα θα σε αφήσει άφωνη. Η Bella Hadid βρίσκεται σε ένα σπίτι που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις κι ως ανάκτορο, παρόμοιας αισθητικής με εκείνης των ρούχων.

 

Φορά bras και biker shorts, έχει τα μαλλιά της πιασμένα στο χαρακτηριστικό high ponytail και ποζάρει σε ξύλινες σκάλες και χρυσοποίκιλτα μπαλκόνια σαν μία σύγχρονη, ανατρεπτική πριγκίπισσα.

 

Τα prints σε χρυσό και μαύρο, τα δερμάτινα, οι γούνες και τα εντυπωσιακά puffer jackets αποδίδουν την πιο sexy πλευρά της eclectic αισθητικής, με το 22χρονο μοντέλο να αποτελεί άψογο εκφραστή της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/versace