FASHION SHOW

Το fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι ήταν αφιερωμένο στη μαμά της

Η Celia Kritharioti είναι πλέον ένα όνομα αναγνωρισμένο διεθνώς στον κόσμο της μόδας. Λίγους μήνες πριν, παρουσίασε στην couture week στο Παρίσι την υψηλής ραπτικής συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του '18 και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την εκτίμηση των αυστηρών κριτών της μόδας, οι οποίοι ήταν εκεί σε αυτό το fashion show που έλαβε χώρα επίσης στο Παρίσι.

Τα σαλόνια του Hotel Mona Bismarck στο Παρίσι μετατράπηκαν σε ένα ονειρικό σκηνικό, ιδανικό για να αναδειχθούν οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Ο τίτλος του couture show ήταν «Hommage à ma mère», αφού η σχεδιάστρια αποφάσισε αυτή τη φορά να το αφιερώσει εξ’ ολοκλήρου στη μαμά της, με την οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Παρίσι σε παιδική ηλικία και της ενέπνευσε την αγάπη της για τη μόδα. Το show άνοιξε το super model Natalia Vodianova, την οποία συνδέει στενή φιλία με την Celia Kritharioti και έχει ξαναπάρει μέρος σε επίδειξή της στην Ελλάδα.

 

Στα front rows, εκτός από τους στενούς φίλους και την οικογένεια της Celia Kritharioti, κάθισε η Olivia Palermo, η fashion Features Editor της Vogue και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες από τον χώρο.

 

Πρόκειται για μία συλλογή ύμνο στη γυναίκα, με δημιουργίες που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντάς την, χαρίζοντας της κίνηση και προσδίδοντας της δυναμισμό. Το μαύρο κυριάρχησε σαν χρώμα, κλασικό και  πολυτελές ταυτόχρονα, ενώ η παρουσία του βελούδου και της δαντέλας Chantilly έδιναν έναν elegant και glam χαρακτήρα στις δημιουργίες.

Το μεταξωτό τούλι ήταν υπεύθυνο για την ονειρική διάσταση που έπαιρναν τα μοντέλα φορώντας τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, ενώ οι έντονοι ώμοι έρχονταν σε μία άψογη αντίθεση με τα δαντελένια layers στα σακάκια αλλά και τα ρομαντικά μαργαριτάρια που χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή.