Το fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι ήταν αφιερωμένο στη μαμά της

Main Image

Η συλλογή της Celia Kritharioti για το φθινόπωρο και το χειμώνα του '18-'19 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι ήταν βγαλμένη από όνειρο.

Η Celia Kritharioti είναι πλέον ένα όνομα αναγνωρισμένο διεθνώς στον κόσμο της μόδας. Λίγους μήνες πριν, παρουσίασε στην couture week στο Παρίσι την υψηλής ραπτικής συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του '18 και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την εκτίμηση των αυστηρών κριτών της μόδας, οι οποίοι ήταν εκεί σε αυτό το fashion show που έλαβε χώρα επίσης στο Παρίσι.

Τα σαλόνια του Hotel Mona Bismarck στο Παρίσι μετατράπηκαν σε ένα ονειρικό σκηνικό, ιδανικό για να αναδειχθούν οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Ο τίτλος του couture show ήταν «Hommage à ma mère», αφού η σχεδιάστρια αποφάσισε αυτή τη φορά να το αφιερώσει εξ' ολοκλήρου στη μαμά της, με την οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Παρίσι σε παιδική ηλικία και της ενέπνευσε την αγάπη της για τη μόδα. Το show άνοιξε το super model Natalia Vodianova, την οποία συνδέει στενή φιλία με την Celia Kritharioti και έχει ξαναπάρει μέρος σε επίδειξή της στην Ελλάδα.

ADVERTISING

Inline Image

Στα front rows, εκτός από τους στενούς φίλους και την οικογένεια της Celia Kritharioti, κάθισε η Olivia Palermo, η fashion Features Editor της Vogue και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες από τον χώρο.

Inline Image

Πρόκειται για μία συλλογή ύμνο στη γυναίκα, με δημιουργίες που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, αγκαλιάζοντάς την, χαρίζοντας της κίνηση και προσδίδοντας της δυναμισμό. Το μαύρο κυριάρχησε σαν χρώμα, κλασικό και πολυτελές ταυτόχρονα, ενώ η παρουσία του βελούδου και της δαντέλας Chantilly έδιναν έναν elegant και glam χαρακτήρα στις δημιουργίες.

ADVERTISING

Το μεταξωτό τούλι ήταν υπεύθυνο για την ονειρική διάσταση που έπαιρναν τα μοντέλα φορώντας τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, ενώ οι έντονοι ώμοι έρχονταν σε μία άψογη αντίθεση με τα δαντελένια layers στα σακάκια αλλά και τα ρομαντικά μαργαριτάρια που χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή.

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.