CHRISTY THEORIES

4 διαφορετικοί συνδυασμοί αγαπημένων prints

24MEDIA

Διανύουμε μία σεζόν που χωρίς αμφιβολία τα prints έχουν την τιμητική τους. Ρίγες κάθετες κάθετες και οριζόντιες, καρό και πουά είναι τα πιόνια για να παίξεις ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το στιλ σου. Σε λευκό και μαύρο αλλά και σε πολλά ακόμα χρώματα, τα prints κάνουν πιο ενδιαφέρον κάθε σου outfit και σου δίνουν ένα ακόμα εργαλείο για να έχεις πιο ευφάνταστα outfits.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Αυτό όμως που δίνει περισσότερη αξία στα prints είναι ο τρόπος που μπορείς να τα φορέσεις και κυρίως να τα συνδυάσεις. Το mix-print trend σε προκαλεί να τολμήσεις και να δημιουργήσεις outfits που θα κάνουν αίσθηση, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα αναδείξουν την πιο δημιουργική και τολμηρή στιλιστική σου πλευρά.

Εγώ έκανα μερικές δοκιμές για να σε παρακινήσω και ιδού το αποτέλεσμα.

Match #1

24MEDIA

To καρό και το πουά μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα. Πρέπει να δώσεις σημασία στο είδος του καρό, έτσι ώστε να μην είναι πολύ φλύαρο και υπερκαλύψει το πουά.

Match #2

24MEDIA

Διαφορετικά καρό μεταξύ τους σε παρόμοιες αποχρώσεις θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά στιλάτο outfit. Βγάλε προς τα έξω το χρώμα που θες να κυριαρχήσει με την επιλογή των παπουτσιών.

Match #3

24MEDIA

Ρίγες, καρό και πουά σε λευκό και μαύρο για ένα πιο αυστηρό αλλά εξίσου stylish αποτέλεσμα. Προτίμησε τις ρίγες στο κάτω μέρος, για να δείχνουν πιο κομψά τα πόδια σου.

Match #4

24MEDIA

Αν είσαι έτοιμη για ένα πιο fancy αποτέλεσμα, τότε κάνε τον παραπάνω συνδυασμό με λίγο περισσότερο χρώμα. Το layering έχει τη σημασία τους καθώς και η ποσότητα του κάθε print που θα είναι ορατή στο τελικό outfit.

My tips:

– Φρόντισε τα prints να μην είναι πολύ μικρά αναλογικά με τον όγκο των σημείων που θα τα χρησιμοποιήσεις.

– Οι κάθετες ρίγες κολακεύουν περισσότερο, ενώ οι οριζόντιες είναι ιδανικές για το πάνω μέρος του σώματος, εκτός κι αν έχεις πλούσιο ντεκολτέ.

– To καρό έχει πολλά διαφορετικά είδη, γι’ αυτό είναι αδύνατον να μη βρεις αυτό που θα σου ταιριάζει, θα σου αρέσει και θα σε κολακεύει.

– Τα polka dots όταν υπάρχουν σε σκούρα βάση βοηθούν στο να αδυνατίσουν τη σιλουέτα, ενώ σε λευκή δίνουν λίγο περισσότερο όγκο.