CHRISTMAS LOOK

Glam stories: Πώς θα βάλεις λάμψη στα χριστουγεννιάτικα outfits

Φέτος, η αδυναμία μου στα sequined και metallic κομμάτια είναι ξεκάθαρη. Φυσικά, με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, δεν θα μπορούσα να τα προσπεράσω έτσι απλά και να μην κάνω μία αξιοσημείωτη αναφορά. Έχουμε ήδη ασχοληθεί με μερικά από τα πιο hot κομμάτια γεμάτα παγιέτες που μπορείς να βρεις στην αγορά και τώρα θα δούμε styling tips για συνδυασμούς.

Νομίζω ότι έχουν απενοχοποιηθεί πια τα ρούχα που γυαλίζουν και αν έχεις ακόμα αμφιβολίες και διστάζεις να τα φορέσεις, τότε θα σου αποδείξω ότι δεν άδικα περιορίζεσαι. Οι sequined φούστες ταιριάζουν με το oversized πουλόβερ σου, τα metallic booties θα συνοδεύσουν εύκολα το total black outfit σου, αλλά και το top που είναι γεμάτο παγιέτες.

Δεν χρειάζεται να τα φανταστείς, αφού μαζί με την style editor, Έφη Καρύδη κάναμε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Είτε θες να πας σε πάρτι, είτε έχεις ένα πιο επίσημο κάλεσμα, αλλά ακόμα κι αν το ρεβεγιόν θα σε βρει σε ένα μπαρ με πιο χαλαρή διάθεση, έχεις την ευκαιρία να είσαι λαμπερή, αρκεί να προσθέσεις τα σωστά items.

Look #1

Αν είσαι έτοιμη για ένα rock party, τότε αυτό είναι το outfit που πρέπει να δοκιμάσεις. Μείνε πιστή στο μαύρο, απλά δώσε του λίγη λάμψη με ένα metallic gold body αλλά και με τη λεπτομέρεια στα παπούτσια σου (δες αυτά τα μαύρα booties πώς αλλάζουν όλο το outfit με αυτή την χρυσή λεπτομέρεια στο πλάι).

Μην διαστάσεις να φορέσεις ένα sequined, μαύρο σακάκι για να δόσεις το απαραίτητο glam.

Η διαφάνεια με τις embroidered λεπτομέρειες κάνεις πιο κομψό το αποτέλεσμα και δίνει μία girly πινελιά στο outfit.

Δώσε έμφαση στα κοσμήματα, τα οποία πάντα προσθέτουν στο τελικό αποτέλεσμα και δίνουν το ύφος που θες εσύ να χαρίσεις στο look.

Body Rita Ora by Tezenis, Τούλινο φόρεμα, Forever21, Sequined σακάκι, Esmara by Heidi Klum Lidl, Leggings Tezenis, Booties Stathis Samantas, Κοσμήματα My Lifelikes

Look #2

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το outfit μπορεί να φορεθεί σε ένα χαλαρό ρεβεγιόν, αλλά και σε μία βραδινή σου έξοδο, αρκεί να έχεις ένα sequined hoodie.

Μπορείς να το συνδυάσεις με το μαύρο παντελόνι σου, με το τζιν αλλά και με μία pencil φούστα για να την ενσωματώσεις σε ένα πιο cool outfit.

Το metallic καπέλο είναι ιδανικό για τις πιο τολμηρές.

Στα κοσμήματα μείνε πιο ”ήσυχη” κι άσε το jacket να κλέψει τις εντυπώσεις.

Παντελόνι MILA, Sequined jacket Forever21, Ψηλοτάκουνα παπούτσια, Stathis Samantas, Καπέλο Forever21, Μεταλλικό choker και σκουλαρίκια My Lifelikes.

Look #3

Αυτό το outfit, νομίζω θα γίνει αγαπημένο σου. Είναι κομψό, είναι άνετο, είναι glam και μπορείς να το φορέσεις σε πολλές περιστάσεις.

Ένα oversized πουλόβερ σε μία ουδέτερη απόχρωση δεν μπορεί να μην υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Μία sequined φούστα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, αφού ταιριάζει ακόμα και με το cozy πουλόβερ που λέγαμε παραπάνω.

Μην αμελήσεις τα αξεσουάρ, λόγω της φούστας. Μπορείς να φορέσεις κάποια αλλά με μέτρο.

Ένα ζευγάρι metalliv booties είναι σχεδόν απαραίτητο σε ένα τέτοιο outfit.

Extra tip: Αν η φούστα σου δεν είναι πολύχρωμη, τότε μπορεί το πουλόβερ σου να είναι πιο παιχνιδιάρικο.

 

Πουλόβερ Funky Buddha, Sequined φούστα, Metallic booties Stathis Samantas, Bracelets My Lifelikes, Σκουλαρίκαι Mango.

Look #4

Για εσένα που θες να είσαι λαμπερή αλλά χωρίς να χάσεις καθόλου την κομψότητά σου, αυτό είναι το outfit που πρέπει να δοκιμάσεις.

Ένα πολύχρωμο top γεμάτο παγιέτες, γίνεται πιο chic με μία ζώνη ψηλά στη μέση.

Η metallic, midi φούστα είναι το πιο γιορτινό item που μπορείς να φορέσεις μαζί με ένα τέτοιο top και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει καθόλου χαμένη.

Σε ένα τέτοιο look τα παπούτσια δεν είναι ανάγκη να είναι ψηλοτάκουνα. Ένα lady-chic ζευγάρι, όπως αυτό θα σε βοηθήσεις να διατηρήσεις την κομψή αισθητική σου.

 

Sequined top Bershka, Metallic φούστα BSB, Παπούτσια Stathis Samantas, Ζώνη Foerever21, Bracelets My Lifelikes.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson