CHRISTY THEORIES

Πώς με ένα μαύρο σακάκι μπορείς να κάνεις 4 διαφορετικά outfits

24media

Ένα μαύρο σακάκι υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Μπορεί να είναι σε ίσια γραμμή, μεσάτο, oversized ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα κι από τύχη δεν γίνεται να μην έχεις κι εσύ ένα στη ντουλάπα σου. Αν λοιπόν, το έχεις συνδυάσει μόνο με τα outfits που κάνεις για επαγγελματικές συνεντεύξεις ή επίσημα meeting και συνέδρια, θέλω να σου πω ότι ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τη χρήση του και να το εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ.

Για να μην σε βάζω σε σκέψεις και σε αναζήτηση συνδυασμών, έφτιαξα μαζί με την style editor Έφη Καρύδη, 4 διαφορετικά looks με το ίδιο μαύρο σακάκι για να σου αποδείξω ότι υπάρχει τρόπος και μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Ειδικά τα trends του φετινού χειμώνα σχεδόν επιβάλλουν τέτοιους συνδυασμούς και επιτέλους το μαύρο σακάκι που μέχρι τώρα έπιανε απλά χώρο στην ντουλάπα σου θα γίνει ένα basic κομμάτι της καθημερινότητας.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

#Σακάκι + maxi φόρεμα

Φέτος το χειμώνα το μακρύ φόρεμα είναι από τα must have στην ντουλάπα σου και ειδικά το πουά. Μη διστάσεις να το συνδυάσεις με το σακάκι σου και να πας στο γραφείο, θέατρο ή ακόμα και για ένα χαλαρό ποτό. Άλλαξε τα αξεσουάρ ανά περίσταση και θα δεις ότι το μαύρο σακάκι σε όλα τα outfits θα ολοκληρώσει σωστά το ντύσιμό σου.

24media

24media

24media

Μαύρο σακάκι Lynne, πουά φόρεμα & ψηλοτάκουνα booties Zara

#2 Σακάκι + pleated φούστα

Δεν μπορεί να μην έχεις τουλάχιστον μία pleated φούστα στην ντουλάπα σου. Αν είναι ψηλόμεση, τότε φόρα ένα body και από πάνω το μαύρο σακάκι. Ένα ζευγάρι pumps αρκεί για να έχεις ένα chic & elegant outfit που όμως δεν είναι καθόλου βαρετό ή υπερβολικά σοβαρό.

Tip: Αν η φούστα είναι ψηλόμεση και το σακάκι μεσάτο, τότε τονίζεις πολύ ωραία τη μέση σου.

24media

24media

24media

Σακάκι Lynne, φούστα Zara, body oysho, slingback shoes Carvela Kurt Geiger

#3 Σακάκι + τζιν παντελόνι

Ίσως το πιο cool & stylish outfit που μπορείς να κάνεις και να σε καλύψει από το πρωί ως το βράδυ. Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, ένα logo t-shirt που είναι και στη μόδα και το μαύρο σακάκι σου. Τα παπούτσια μπορεί να είναι από sneakers, μέχρι και leopard ψηλοτάκουνα, όπως αυτά που διάλεξα εγώ.

 

24media

 

24media

24media

Σακάκι Lynne, t-shirt Zara, τζιν παντελόνι Gap, παπούτσια Marc Fisher

#4 Σακάκι + stripe pants

Το μαύρο σακάκι σου μπορεί να σταθεί ακόμα και σε ένα urban & sportive outfit. Είναι μία safe επιλογή αφού μπορείς να την κάνεις με ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Κάνε τη διαφορά με τα παπούτσια.

 

24media

24media

Σακάκι Lynne, ζιβάγκο Tezenis, παντελόνι Bershka, slippers Steve Madden