CHRISTMAS LOOK

Πώς να είσαι λαμπερή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, αν είσαι έγκυος

24MEDIA

Πλησιάζει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και η κοιλίτσα σου έχει αρχίσει να φουσκώνει αρκετά. Αυτές τις γιορτές απολαμβάνεις μία υπέροχη περίοδο της ζωής σου, αλλά τι γίνεται που παντού βλέπεις παγιέτες, glitter και μεταλλικές λάμψεις και απλά τα αποφεύγεις; Προφανώς, μιλάω και για τον εαυτό μου. Αφού όμως αγαπώ τις παγιέτες και κάθε λαμπερό outfit, σε αυτό το ρεβεγιόν δε θέλω καμία μέλλουσα μανούλα να συμβιβαστεί με ένα μαύρο φόρεμα εγκυμοσύνης.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο φόρεμα εγκυμοσύνης τίποτα κακό δεν έχει. Εξάλλου λίγες μέρες πριν είδες πόσο εύκολα μπορείς να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ και σε κάθε περίσταση. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όμως, μήπως να φορούσες κάτι διαφορετικό; Το σίγουρο είναι ότι μπορείς και η απόδειξη βρίσκεται παρακάτω.

The elegant glow style

Ευτυχώς, αυτή τη σεζόν τα ρούχα που προορίζονται ακόμα και για το ρεβεγιόν έχουν την δυνατότητα να κολακεύσουν τη σιλουέτα σου ακόμα κι αν είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ένα κρουαζέ midi φόρεμα με παγιέτες δεν είναι δύσκολο να βρεθεί και το πιθανότερο είναι να σε κολακεύει. Μία ζώνη στη μέση και τα κατάλληλα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν.

24MEDIA

Φόρεμα Pull & Bear

24MEDIA

 Αξεσουάρ, Accessorize

24MEDIA

Κάλτσες Calzedonia, παπούτσια Sante shoes

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι εκείνα τα όμορφα καλτσάκια που θα δώσουν το τελικό glam touch στο outfit.

Glam but cozy

Ορίστε πώς θα φορέσεις την sequin φούστα σου. Τι κι αν έχει φουσκώσει λίγο περισσότερο η κοιλίτσα σου; Ένα λευκό πουλόβερ από πάνω θα ταιριάξει άψογα. Φόρεσε κι ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια για να δώσεις λίγη ένταση και φυσικά τα λαμπερά κοσμήματα είναι απαραίτητο να συνοδεύσουν το outfit σου για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

24MEDIA

Πουλόβερ και sequin φούστα Bershka

24MEDIA

Αξεσουάρ Accessorize

24MEDIA

Παπούτσια Exe, Tsakiris Mallas

Total black with a color twist

Αν θες μία πιο rock αλλά glam επιλογή, τότε αυτό το outfit είναι ιδανικό. Μία ελαστική παντελόνα με glitter, ένα ημιδια΄φανο lace top κι ένα blazer σε έντονο χρώμα και έχεις έναν άψογο συνδυασμό για το ρεβεγιόν. Φυσικά και μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αφού τα παπούτσια μάλλον θα κινηθούν στο μαύρο χρώμα που είναι και η βάση αυτού του look.

24MEDIA

Σακάκι και παντελόνι Bershka

24MEDIA

Bra Tezenis, lace top Stradivarius, σκουλαρίκια Accessorize

24MEDIA

The velvet glam look

Αν θες να είσαι πιο κομψή σε αυτό το ρεβεγιόν, τότε το μαύρο σου φόρεμα είναι αυτό που θα αποτελέσει την κατάλληλη βάση για να φτιάξεις ένα πιο sophisticated pregnant look με λίγη λάμψη φυσικά. Φόρα ένα βελούδινο kimono και κράτα το σχεδόν κλειστό με μία ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση, το glam δίνουν τα παπούτσια, οπότε δώσε τους τη δέουσα σημασία.

24MEDIA

Φόρεμα H&M, velvet kimono από προσωπική συλλογή, ζώνη La Chaine

24MEDIA

Κοκαλάκι και βραχιόλια Accessorize

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα καλό είναι να έχουν έναν girly και ρομαντικό χαρακτήρα για να δένουν με το υπόλοιπο look.

24MEDIA

 Καλσόν Calzedonia, παπούτσια Stathis Samantas

My tip: Τα ψηλά τακούνια στην περίπτωση της εγκυμοσύνης προϋποθέτουν άνεση στο ρεβεγιόν, δηλαδή ένα καθιστό γεύμα, ένα πάρτι σε σπίτι ή κάπου που να μην χρειαστεί να μείνεις όρθια ή να περπατήσες. Μάλλον δεν έχεις κανονίσει ένα ξέφρενο πάρτι, αλλά καλό είναι να έχεις μία flat εναλλακτική μαζί σου.

Φυσικά ΠΡΟΣΟΧΗ με τα ψηλά τακούνια. Φόρεσέ τα, μόνο αν είσαι μαθημένη, αλλιώς υπάρχουν πολλές επιλογές για να τα αντικαταστήσουν επάξια.