COLOR TRENDS

Οδηγός αγοράς στις εκπτώσεις: Οι 5 καλοκαιρινές τάσεις και τα 5 hot items της σεζόν

ImaxTree

Όσο οι σχεδιαστές δουλεύουν ολημερίς και ολονυχτίς για να σκεφτούν τις επόμενες τάσεις της μόδας για να μας προτείνουν, εμείς επιλέγουμε να δώσουμε βάση στο «τώρα» και τη σεζόν που διανύουμε, με σκοπό να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που είναι επίκαιρες.

Διάβασε ακόμη: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου και 5 ζευγάρια για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου
Με αφορμή τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ’ αυτή από το να εμπλουτίσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και να της δώσουμε μια πιο fashionable ματιά ενδίδοντας στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν.

Τα trends και microtrends πολλά, σε ποια όμως αξίζει να επενδύσεις; Παρακάτω σου δίνουμε την απάντηση.

#1. Biker shorts

Αθλητικού ύφους σορτς, Fantaboy

Ένα ποδηλατικό σορτς είναι η καλοκαιρινή version ενός κολάν. Και όπως ένα κολάν φοριέται με όλα, έτσι συμβαίνει και με ένα ζευγάρι biker shorts. Είναι σούπερ χρηστικό και θα το φοράς συνέχεια.

Δες ακόμη: 5 fashion items που “βάζουν κάτω” τις καλοκαιρινές τάσεις της σεζόν

#2. Αnimal prints

Oλόσωμο μαγιό σε animal print, Calzedonia

Τα animal prints έχουν αποδείξει την αξία τους στον χρόνο (τις τελευταίες σεζόν τουλάχιστον), οπότε ένα όμορφο φόρεμα, πουκαμισάκι, ακόμα και μαγιό είναι το τέλειο item για να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις.

#3. Παστέλ

Φόρεμα με δαντέλα, attrattivo

Το Ultra Violet ήταν το χρώμα της Pantone το 2018 και το Living Coral για το 2019. Απ’ ότι καταλαβαίνεις τα παστέλ ήρθαν για να μείνουν και ένα fashion item ή και αξεσουάρ σε μια τέτοια απόχρωση είναι η δόση χρώματος που χρειάζονται οι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

#4. Φουσκωτά μανίκια

Toπ με statement μανίκια, Ganni

Τα statement μανίκια σε τοπ, πουκάμισα και φορέματα έχουν έρθει για να δώσουν flair στα καλοκαιρινά μας look και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε παρά να ενδώσουμε.  Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις και το πιο απλό σύνολο, πραγματικά ξεχωριστό.

#5. Bucket hats

Υφασμάτινο καπέλο, adidas

Η τάση των ’90s κάνει την παρουσία της αισθητή με αυτό το αξεσουάρ. Ένα bucket hat θα προσφέρει ακόμα και στο πιο απλό σου σύνολο το κουλνες που έχεις ανάγκη. Δεν το συζητάω, εγώ ένα τουλάχιστον θα το πάρω φέτος.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree