ΜΟΔΑ

Η Converse συνεργάζεται με την Bershka και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις

Οι συνεργασίες στον κόσμο της μόδας είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο και η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματά τους είναι εντυπωσιακά. Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για κάθε τέτοιου είδους συνεργασία και εμείς δεν έχουμε παρά να απολαύσουμε ό,τι προκύπτει. Μία τέτοια συνεργασία λοιπόν, που εγκαινιάζει ευχάριστα τη νέα σεζόν είναι αυτή του high street brand Bershka με την iconic Converse.

Κατά κάποιο τρόπο οι αισθητικές και οι τοποθετήσεις στην αγορά του κάθε brand συναντιούνται. Ο cool και urban χαρακτήρας και των δύο είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους και γι’ αυτό το αποτέλεσμα είναι άρτιο και έτοιμο να σε συναρπάσει.

 

Τα νέα σχέδια που προέκυψαν από αυτή την συνεργασία ουσιαστικά δεν διαφοροποιούνται σχεδιαστικά από την κλασική γραμμή που έχουν τα iconic μποτάκια της Converse. Αυτό που θα δεις όμως διαφορετικό είναι το ντύσιμό τους, το οποίο είναι σαφώς επηρεασμένο από την νεανική και trendy αισθητική που ακολουθεί η Berska γενικά, σε κάθε συλλογή της.

 

Το κλασικό καρό στις γήινες αποχρώσεις αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή για σε μάλλινο ύφασμα είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που δεν θα σου περάσουν απαρατήρητα. Φυσικά, η Bershka δεν έμεινε μόνο στα νέα σχέδια της Converse. Για χάρη αυτής της συνεργασίας, δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα outfits που ταιριάζουν τόσο με τα καρό, όσο και με τις animal print αλλά logo print εκδοχές τους.

 

Τα κλασικά εικονογραφημένα της Converse πάντα θα τα αγαπάς και θα τα έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά αυτή η συνεργασία είναι σίγουρα μία ένεση ανανέωσης που θα σε κάνει να τα δεις μα άλλο μάτι.