DENIM

Οι τζιν φούστες είναι τα νέα τζιν. Και έχουμε αποδείξεις

Και ποια γυναίκα δεν αγαπάει το denim; Μόνο το τζιν παντελόνι να λάβουμε υπόψη, ένα τόσο χρηστικό και stylish ρούχο της γυναικείας και ανδρικής γκαρνταρόμπας, αρκεί για να ενδώσουμε στην απόλυτη τάση του καλοκαιριού: τα denim ρούχα.

Διάβασε ακόμη: Η Gloria Vanderbilt είναι ο λόγος που φοράμε τζιν παντελόνια

Με τα denim ρούχα να έχουν κάνει την παρουσία τους αισθητή στα catwalks των καλοκαιρινών συλλογών και τους σχεδιαστές μόδας να μας προτείνουν από τα πιο περίεργα τζιν ρούχα και εσώρουχα (ακόμα να δεις τι είναι τα τζιν εσώρουχα;), μέχρι και τα πιο ρετρό, tie-dye με έμπνευση από τα ’90s items, η επιθυμία μας για να υιοθετήσουμε αυτή τη τάση φέτος, έχει μεγαλώσει πολύ. Παρ’ όλα αυτά, οι fashion lovers στα social media έχουν βρει ένα διαφορετικό τρόπο να την «ασπαστούν»  στις εμφανίσεις τους. Και μάλιστα με ένα ρούχο που δεν είναι «ιδιαίτερο» ή «περίεργο», αλλά κλασικό και διαχρονικό: τη τζιν φούστα.

Δες ακόμη: 4 fashion items για να ενσωματώσεις το denim στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Το Instagram έχει «πάρει φωτιά» τον τελευταίο καιρό με influencers και bloggers οι οποίες κάνουν τα πιο stylish looks με τζιν φούστες. Είτε μακριές στο κλασικό μπλε/τζιν χρώμα, είτε σε λευκό, είτε μίνι με σκισίματα, μαύρες συνδυασμένες με λευκά t-shirts ακόμα και με τζιν πουκάμισα ενδίδοντας στο κλασικό canadian tuxedo (όταν φοράς ένα total τζιν σύνολο), το ρούχο αυτό αποδεικνύει τη διαχρονικότητά του. Όσο, λοιπόν, κι αν οι σχεδιαστές μόδας θέλουν να φοράμε πιο περίτεχνα και «διαφορετικά» denim ρούχα, εμείς λέμε να υποκύψουμε την αιώνια γοητεία της τόσο κλασικής, αλλά τόσο κομψής τζιν φούστας. Ειδικά, τώρα που είναι καλοκαίρι, μια τζιν φούστα είναι το τέλειο (και πιο δροσερό) υποκατάστατο του τζιν παντελονιού.

 

Μια λευκή τζιν φούστα και ένα μαύρο halter τοπ είναι το τέλειο casual σύνολο.

 

Το ίδιο και μια στο κλασικό τζιν, μπλε χρώμα η οποία ταιριάζει φανταστικά με μια λευκή μπλούζα και πέδιλα σε 2000s αισθητική.

 

Λατρεύουμε ένα “canadian tuxedo” σύνολο, ειδικά μια μάξι φούστα με σκίσιμο.

 

Μια μίνι κρουαζέ φούστα είναι πάντα καλοδεχούμενη στις εμφανίσεις μας

 

Το απόλυτο summer look: μίνι τζιν φούστα, τοπ τιραντάκι, mules σε bold απόχρωση και ψάθινη τσάντα.

 

Φυσικά, δε θα σταματήσουμε να λατρεύουμε τον κλασικό συνδυασμό τζιν φούστα και λευκό t-shirt.

 

Ένα γαλάζιο πουκάμισο και μια λευκή τζιν φούστα είναι από τ’ αγαπημένα μας και από τα πιο κομψά combos.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/sophiaroe/