CHRISTY THEORIES

8 ολόσωμα μαγιό ελληνικών brands που έχουν θέση στο beach look σου

24MEDIA

Δεν μπορεί να είμαι εγώ η μόνη που το πρόσεξε. Τα ελληνικά brands έχουν πια ό,τι χρειάζεσαι και μάλιστα σε πολύ καλή ποιότητα και με στιλ που καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ή ψαγμένες fashionistas στα μαγιό. Αντιμέτωποι με έναν ανταγωνισμό που μοιάζει αποτρεπτικός, ειδικά στα swimwear, οι Έλληνες σχεδιαστές, τόλμησαν, χρησιμοποιώντας τα πιο safe «όπλα», όπως τα προσεγμένα υλικά, την ποικιλία στον σχεδιασμό αλλά και το στιλ έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε γούστο και απαίτηση. Είναι τα μαγιό που θα μείνουν για καιρό στη συλλογή σου.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

24MEDIA

 

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, που τα ολόσωμα έχουν κερδίσει τεντυπώσεις και έδαφος αναλογικά με τα πάντα αγαπημένα μπικίνι, δεν μπορούσα να μην ανακαλύψω τα one-piece που φέρουν ελληνική υπογραφή και χωρίς αμφιβολία θα γίνουν το highlight των καλοκαιρινών σου διακοπών.

Vinge Project

24MEDIA

Ένα ακόμα brand με ελληνική υπογραφή και μία swimwear συλλογή με κομμάτια που θες να φοράς το καλοκαίρι. Τα exotic prints του ολόσωμου μαγιό πάνω στο έντονο βιολετί χρώμα είναι αυτό που χρειάζεται ένα beach girl για να νιώθει ο εαυτός του στην παραλία. Η τέλεια εφαρμογή του σε κάνει να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις ένα ταξιδιάρικο look με τα εύχρηστα beach bags και τα νεσεσέρ του brand.

Karavan

24MEDIA

Ακολουθώντας την ιδιαίτερη αισθητική των συλλογών Karavan, αυτό το ολόσωμο μαγιό είναι ιδανικό για σένα που θες μία πιο ανάλαφρη νότα στο beach look σου. Αγκαλιάζει το κορμί, αφήνοντας εκτεθειμένη την πλάτη, ενώ τα αποσπόμενα ruffled  μανίκια που πέφτουν χαμηλά στα χέρια, αποδίδουν ξεκάθαρα την ethnic αισθητική που έτσι κι αλλιώς αποτυπώνεται στα ελαφρώς tropical pints του μαγιό.

Pelican Vice

24MEDIA

Η ελληνική εκδοχή της υψηλής αισθητικής προσέγγισης. Οι κλασσικές γραμμές μπλέκονται περίτεχνα με μοντέρνα στοιχεία, ενώ η μονοχρωμία αφήνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες να παίξουν τον δικό τους ρόλο. Αυτό το ολόσωμο μαγιό με τα classy cut-outs που μπορεί να στηριχτεί στο λαιμό σου αλλά και να γίνει strapless θα μετατρέψει το beach look σου σε ένα στιλάτο resort outfit, αρκεί να το συνδυάσεις με ένα printed παρεό ή ένα κιμονό.

Maan

24MEDIA

Ένα ολόσωμο μαγιό με απόλυτα σταθερό ύφασμα και ένα ασπρόμαυρο print που δεν το αφήνει να περάσει απαρατήρητο. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η ανάγλυφη υφή του Flocado print, όπως ονομάζεται, η οποία μοιάζει με εκείνη που έχεις όταν χαϊδεύεις βελούδο. Αν και ασπρόμαυρο, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα statement κομμάτι για το στιλ σου στην παραλία.

Nadia Rapti

24MEDIA

 

Ο απροσπέλαστος αισθητικά, άρτιος και διαχρονικός συνδυασμός του λευκού με το μαύρο σε ένα ολόσωμο μαγιό που διατηρεί όλα εκείνα τα μινιμαλιστικά στοιχεία που  το καθιστούν ως ένα basic κομμάτι της beachwear συλλογής σου. Το σταθερό του ύφασμα και το κρουαζέ σχέδιο στο ντεκολτέ κολακεύουν τη σιλουέτα, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία, μετατρέποντας το μαγιό σου σε ένα μοναδικό κομμάτι που θα φοράς για πολλά καλοκαίρια.

Paolita

24MEDIA

Σε αυτό το brand η ελληνική υπογραφή απλά παίρνει στοιχεία και από τη μεξικάνικη κατά το ήμισυ καταγωγή της σχεδιάστριας, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα στο αποτέλεσμα. Η αυστηρή σχεδιαστική γραμμή του ολόσωμου μαγιό με τα ιδιαίτερα μοτίβα που σμιλεύουν οπτικά την σιλουέτα, αποδίδει έναν αριστοκρατικό αέρα που μπορείς να ολοκληρώσεις με το αντίστοιχο καφτάνι για ένα άψογο resort look.

Sunderwater

24MEDIA

 

Ένα ολόσωμο μαγιό με κλασσική κομψότητα σχεδιαστικά και ελαφρώς αφηρημένα γεωμετρικά prints. Η ανοιχτή του πλάτη και η άρτια εφαρμογή του απλά συνηγορούν στο αποτέλεσμα που δίνει οπτικό το λευκό κομμάτι στη μέση του μαγιό. Η σιλουέτα μακραίνει και το σώμα σμιλεύεται επιτυχώς, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει μία εξαιρετικά διακριτική πινελιά αισθητικά.

Klelia Andrali

24MEDIA

 

Μία Ελληνίδα, γνωστή για τα graphic prints, τα οποία ξεκίνησε να σχεδιάζει για τα αγαπημένα της φουλάρια, τα χρησιμοποίησε στα ρούχα αλλά και σε μαγιό. Αυτό το πολύχρωμο one-piece έχει απλή σχεδιαστικά γραμμή που ισορροπεί την εντυπωσιακή παρουσία των prints και των χρωματικών συνδυασμών. Παιχνιδιάρικο αλλά και fancy, ταιριάζει σε εσένα που λατρεύεις τα χρώματα και είσαι έτοιμη να το αποδείξεις και με την εμφάνισή σου στην παραλία.

24MEDIA

 

My tip: Τα περισσότερα -αν όχι όλα- από τα ολόσωμα μαγιό που είδες εδώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αντί ενός body για τα πιο cool outfits που θες στο νησί.

 

*Γυαλιά ηλίου από την εταιρεία Bairamoglou και από προσωπική συλλογή.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!