EMILY RATAJKOWSKI

Πρέπει να δεις την Emily Ratajkowski να ποζάρει με τα εσώρουχά της σε ένα super market

Η Emily Ratajkowski νιώθει καλά με το σώμα της και το Instagram της το αποδεικνύει περίτρανα. Επομένως, καθόλου εντύπωση δεν κάνει η επιχειρηματική της ενασχόληση με τα εσώρουχα. Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, το sexy μοντέλο και ηθοποιός έχει πλέον το δικό της fashion brand, το Inamorata και φυσικά όλη η φιλοσοφία του είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Εννοείται ότι το underwear είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του brand, στο οποίο η Emily έχει επίσης επενδύσει αρκετά.

 

Όλα αυτά σoυ τα λέω με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφιση της Emily Ratajkowski για τη νέα συλλογή εσωρούχων της, η οποία εκτός από αισθησιακή είναι και πολύ προχωρημένη θα έλεγε κανείς αισθητικά, κυρίως λόγω της τοποθεσίας.

 

Η Emily φόρεσε τα nude εσώρουχά της και πόζαρε σε ένα super market στο Brooklyn. Ναι αμέ! Θα την δεις με ένα thong κι ένα top να ποζάρει μπροστά από το ψυγείο με τα αναψυκτικά λες και είναι στην κουζίνα του σπιτιού της και ψάχνει το γάλα.

 

Η αλήθεια είναι ότι η Emily Ratajkowski μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές φωτογραφίσεις, απλά σπάνια βλέπει κανείς καμπάνια underwear εταιρείας μέσα σε super market. Κι όμως, η ίδια κατάφερε να κάνει πάλι αίσθηση και να θες κι εσύ να φορέσεις αυτό το ουσιαστικά πρακτικό και κατά τα άλλα αδιάφορο nude εσώρουχο.

Η ίδια, φαντάστηκε το concept της φωτογράφισης. Ουσιαστικά οπτικοποίησε της επιθυμία της να αισθάνεται το ίδιο άνετα με τα εσώρουχα που φορά στο σπίτι, φορώντας τα και μέσα από τα ρούχα της. Τι λες, τα κατάφερε;

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/inamoratawoman