ADIDAS

Beyonce και η adidas συνεργάζονται και οι athleisure εμφανίσεις μας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιες

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Μ' αρέσει πολύ αυτή η μίξη. Κάθε φορά, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν μπορώ παρά να ενθουσιαστώ. Μου το προκαλεί πάντα αυτό η μόδα, εξάλλου, οπότε είμαι συνηθισμένη. Ας γίνω όμως λίγο πιο ξεκάθαρη, ειδικά, όταν λέω «μίξη»: όταν μουσική και μόδα συναντιούνται, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάτι θαυμάσιο συμβαίνει. Κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο μέχρι και στη μόδα και την ποπ κουλτούρα. Πάρε, για παράδειγμα, την συνεργασία του Kanye West με την adidas.

Όταν ο ράπερ, κυκλοφόρησε τα Yeezy μαζί με το θρυλικό brand, έγινε χαμός. Ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε το κεφάλαιο “sneakers”, άλλαξε τελείως. Κάθε φορά που ήταν να κυκλοφορήσουν ένα νέο μοντέλο, ουρές σχημάτιζαν οι fans, με σκοπό να συμπεριλάβουν στην συλλογή τους, το πολυπόθητο item. Τα Yeezy έφεραν και άλλες συνεργασίες και συλλογές με άλλους καλλιτέχνες, κάτι που μας φέρνει τώρα στα σημερινά, θαυμάσια νέα. Σε αυτά που σαν σίφουνας «έσκασαν» χθες, μέσω των social media. Αυτά που ανακοινώνουν την συνεργασία της Beyonce με την adidas. Από το χθεσινό αινιγματικό post του brand στο Instagram, μάθαμε περισσότερα για την εν λόγω συνεργασία.

Καλλιτέχνιδα και brand, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα re-launch της σειράς ρούχων της Beyoncé,  IVY PARK και με την κυκλοφορία μιας νέας signature συλλογής γυναικείων ρούχων και παπουτσιών.

 

Όπως μπορεί να σκέφτεσαι ήδη, η σημασία αυτή της συνιδιοκτησίας (όπως την χαρακτηρίζει σχετικά το brand) είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα πιο πρόσφορο προς το γυναικείο φύλο. Η Beyonce, σαν γνωστή υποστηρίκτρια των γυναικείων δικαιωμάτων, ξέρουμε από τώρα, ότι η συνεργασία αυτή θα είναι μεγάλης σημασίας για την ίδια, αποδεικνύοντας πάνω απ’ όλα, πως οι γυναίκες εισχωρούν δυναμικά στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

«Για εμένα αυτή είναι μια συνεργασία ζωής», δηλώνει σχετικά η Beyoncé. «Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για τοre-launch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα, σε συνεργασία με έναν αποδεδειγμένα δυναμικό ηγέτη του κλάδου».

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού. Αποτέλεσμά της θα είναι η συν-δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων – από performance μέχρι lifestyle – και ενός μοναδικού προγράμματος για την ενδυνάμωση αθλητών, δημιουργών και ηγετών από κάθε κοινωνικό background.

Ανυπομονούμε.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File