FASHION NEWS

Η Lana Del Rey στο εξώφυλλο της Vogue Italia όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Το απόλυτο girl crush

Γεμάτο εκπλήξεις είναι το τελευταίο τεύχος της Vogue Italia. Ο Emanuele Farneti, editor-in-chief του ιταλικού περιοδικού μόδας, ήθελε να τραβήξει την προσοχή μας και το κατάφερε. Αρχικά, βάζει την Lana Del Rey στο εξώφυλλο για το τεύχος Ιουνίου και καλύπτει λίγο το στερητικό σύνδρομο που τόσο καιρό μας είχε πιάσει, λόγω έλλειψης "Lana". Είχε καιρό η καλλιτέχνιδα να φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό και η αλήθεια είναι ότι η αναμονή άξιζε.

Ντύνεται, λοιπόν, “goth”, φωτογραφίζεται από τον ταλαντούχο Steven Klein για τρία διαφορετικά εξώφυλλα και δηλώνει πως «Γράφει το μέλλον της» (όπως αναφέρει και ο τίτλος του περιοδικού). Ποζάροντας στο εξώφυλλο φορώντας δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας, μας παρουσιάζει τις νέες «πτυχές» του εαυτού της, αλλά και την νέα της ιδιότητα ως ποιήτρια.

Διάβασε ακόμη: Η Rihanna όπως δεν την έχεις ξαναδεί: με πολύχρωμα ρούχα και μακιγιάζ στο αμερικανικό Harper’s Bazaar

Η Del Rey στην συνέντευξή της για το περιοδικό, αποκαλύπτει πώς πρόκειται να εκδώσει το δικό της βιβλίο ποίησης το οποίο θα έχει τον τίτλο, Violet Bent Backwards Over the Grass, παρουσιάζοντας μάλιστα μερικά από τα ποιήματά της για πρώτη φορά στο περιοδικό.

Δες ακόμη: Η Kate Middleton με αξεσουάρ μαλλιών που μας θύμισε τη Lana Del Rey

Παρ’ όλη την όμορφη, καλλιτεχνική φωτογράφιση, αυτό που μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι τα εντυπωσιακά εξώφυλλα του τεύχους.

Εξώφυλλο #1: Η επιτομή του goth

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@lanadelrey WEARING @moschino STYLED BY @ariannephillips & SHOT BY @stevenkleinstudio FOR @vogueitalia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Scott (@itsjeremyscott) στις

Με μια εκπληκτική δημιουργία του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino, η Lana Del Rey με το over-the-stop styling της Arianne Philips, με το μαύρο κορμάκι με στολίδια, τα χρυσά «πόμολα» σε σχήμα λιονταριού και μια neon σχεδόν, τιρκουάζ σκιά στα μάτια (το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Diane Kendal), μας υποδέχεται στον καινούργιο της κόσμο της και παρουσιάζει μια νέα, ανανεωμένη εκδοχή του goth style.

Εξώφυλλο #2: Η απόλυτη πλανεύτρα

Με look Miu Miυ που περιλαμβάνει ένα preppy τοπ, ρομαντικού ύφους λευκό κολάρο και μια ψηλόμεση pencil φούστα και κορσέ σε μεταλλικό χρυσό χρώμα, η Lana μεταμορφώνεται στην πιο κομψή πλανεύτρα. Από το σύνολο μέχρι και το βλέμμα, η Lana Del Rey είναι σχεδόν αγνώριστη.

Εξώφυλλο #3: Μια stylish μοναχή

Με ένα φόρεμα του οίκου Fendi με κεντημένα τριαντάφυλλα με “mao” λαιμόκοψη και χρυσά γάντια, η στιλίστρια προσφέρει στην Lana, ένα ενδιαφέρον twist στο look «μοναχής». Η καλλιτέχνιδα πάντως, υποστηρίζει άψογα το ύφος αυτό το οποίο έχει ένα fashion forward και σύγχρονο χαρακτήρα.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/vogueitalia/