FASHION SHOW

H έγκυος Ashley Graham στην πασαρέλα της Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Tommy Hilfiger Newsroom

Η παρουσία της πληθωρικής Ashley Graham σε επίδειξη μόδας οποιουδήποτε σχεδιαστή είναι πάντα μια ευχάριστη εικόνα. Η παρουσία της σε fashion show ενώ είναι έγκυος είναι μια εικόνα που δεν μας είναι απλά ευχάριστη, αλλά και που μας φτιάχνει τη διάθεση.

Διάβασε ακόμη: Η Zendaya σχεδιάζει για τον Tommy Hilfiger. Η μόδα των ’70s στα καλύτερά της

Η φουσκωμένη κοιλιά της Ashley Graham έκανε το ντεμπούτο της στην επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger για τη Fall 2019 συλλογή του στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 14 Αυγούστου, μέσω ενός post στο Instagram, αν και έγκυος παραμένει ενεργή και συνεχίζει να παίρνει μέρος σε fashion shows. Με ένα ασπρόμαυρο πουά shirdress με σκίσιμο στο πλάι, η Graham τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν περπάτησε στην πασαρέλα του Αμερικανού σχεδιαστή υποστηρίζοντας άψογα το ’70s εμπνευσμένο look της.

Tommy Hilfiger Newsroom

Tommy Hilfiger Newsroom

Δες ακόμη: Όλες οι φορές που η Ashley Graham μας ενέπνευσε με το στιλ αλλά και και με τη στάση ζωής της

Το φόρεμα ήταν από τη φθινοπωρινή συλλογή του Hilfiger που δημιούργησε σε συνεργασία με τη νεαρή ηθοποιό Zendaya. Αυτή είναι η δεύτερη κολεξιόν της σταρ με τον Αμερικανό σχεδιαστή και όπως και με την προηγούμενη για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, είχε αναφορές από τη μόδα του 1970.

Η συλλογή παρουσιάστηκε στο θρυλικό Apollo Theater στο Harlem το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής από την Aretha Franklin, την Ella Fitzgerald, την Patti LaBelle και τις The Supremes. Εμπνευσμένο από την κακόφημη, αλλά γεμάτη ιστορία, γειτονιά της Νέας Υόρκης, στην πασαρέλα της TommyXZendaya συλλογής επικρατούσε το αισιόδοξο πνεύμα της Zendaya.

Tommy Hilfiger Newsroom

Tommy Hilfiger Newsroom

«Είμαστε περήφανοι που κάθε φορά δημιουργούμε ένα show που είναι διαφορετικό από αυτά που γνωρίζει η βιομηχανία μας και τον σημαντικό σκοπό που υποστηρίζει. Ενθουσιάστηκα αμέσως από την πρόταση της Zendaya να πραγματοποιηθεί το TOMMYNOW στο Χάρλεμ καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχικότητα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά τόσο της συνεργασίας μας όσο και στο DNA του brand μας», δήλωσε σχετικά ο Tommy Hilfiger.

Από την ενδιαφέρουσα συλλογή όμως, στο show της οποίας περπάτησαν κι άλλα plus size μοντέλα, ήταν το outfit της Graham που ξεχώρισε πραγματικά καθώς ακόμη κι αν είναι έγκυος, το μοντέλο και body activist απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει ό,τι ρούχο κι αν φορέσει αν αισθάνεται καλά και είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη έγκυος γυναίκα που είδαμε σε runway επίδειξης μόδας, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Το brand Chromat για τη Spring 2020 συλλογή επέλεξε γυναίκες/μοντέλα με διαφορετικούς σωματότυπους και ανάμεσά τους και μια έγκυος γυναίκα που εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ κορμάκι. Λες να είναι αυτό το νέο trend στις πασαρέλες;

 

Κεντρική φωτογραφία: Tommy Hilfiger Newsroom