FASHION SHOW

NYFW: Τα trends που κρατάμε από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

AP Photo/Bebeto Matthews

Αυλαία για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, η οποία ξεκίνησε επάξια τη σεζόν της μόδας και έδωσε τη δική της ματιά αναφορικά με τα trends της άνοιξης και του φθινοπώρου 2019. Τα fashions shows ήταν πολλά και ενδιαφέροντα. Στην πλειοψηφία τους δεν είχαν την edgy αισθητική ματιά της όψιμης αμερικανικής κουλτούρας αλλά σίγουρα τα σημάδια που περίμενες από μία τόσο γεμάτη εβδομάδα μόδας τα έχεις. Από την νέα γενιά της Carolina Herrera, την neon παλέτα του Prabal Gurung, τα '20s μέσα από τη γοητευτική ματιά του Tom Ford, μέχρι το έπος του Marc Jacobs στην πασαρέλα και το ποικιλόμορφο και ανατρεπτικό fashion show της Rihanna, αυτή η εβδομάδα είχε πολλά να σου δώσει.

Εδώ θα κάνουμε μία στάση στα κυριότερα και πιο αγαπημένα trends που άφησαν το σημάδι τους. Χρώματα, patterns, υφάσματα και υφές και δεκαετίες μπλεγμένες μεταξύ τους αλλά πάντα πασπαλισμένες από τις σύγχρονες αισθητικές προσεγγίσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που θα σε απασχολήσουν την επερχόμενη θερινή σεζόν.

Η επέλαση του κίτρινου

AP Photo/Richard Drew

AP Photo/Richard Drew
Carolina Herrera

Αν πιστεύεις ότι το κίτρινο έκανε τον κύκλο του το περσινό καλοκαίρι, τότε η απόδειξη πώς κάνεις λάθος είναι πολλά από τα ruways της Νέας Υόρκης. Φυσικά και δεν θα το αποχωριστείς τόσο εύκολα. Αντίθετα θα το χαρείς σε μία από τις πιο λαμπερές εκδοχές του και μάλιστα σε total outfits.

Suits Suits Suits

AP Photo/Bebeto Matthews

AP Photo/Bebeto Matthews
Michael Kors

Το κοστούμι μοιάζει να επανατοποθετείται σε αυτή τη σεζόν και οι εκδοχές του είναι πολλές, από την αμιγώς κλασική, μέχρι την πιο ανατρεπτική. Χρώματα, υφάσματα και στιλ ποικίλουν έτσι ώστε να μην μπορείς να αντισταθείς.

Puffed sleeves

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP
Rodarte

Η επιστροφή της δεκαετίας του ’20 σηματοδοτείται με τα puffed sleeves που είναι ξεκάθαρα σε tops αλλά και σε φορέματα, σε πιο αυστηρές αλλά και πιο ρομαντικές γραμμές.

Urban safari

AP Photo/Kevin Hagen

AP Photo/Kevin Hagen
Prabal Gurung

Τα cargo pants έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο street style και στα runways της Νέας Υόρκης, θα τα δεις στις πιο εναλλακτικές εκδοχές τους μαζί με άλλα στοιχεία από το safari look.

Soft whites

AP Photo/Richard Drew

AP Photo/Richard Drew
Tory Burch

Το λευκό θα το δεις αρκετά σε αυτή τη σεζόν. Λειτουργεί σαν ένας εξισορροπητικός παράγοντας μέσα στον πανικό των χρωμάτων και των prints και ντύνει πολλά από τα ρούχα που θα φορεθούν την επόμενη σεζόν.

Electric colors

AP Photo/Bebeto Matthews

AP Photo/Bebeto Matthews
Naeem Khan

Τα έντονα χρώματα και οι neon αποχρώσεις ξεπηδούν κατευθείαν από τα ’90s και στήνουν το πιο fancy παιχνίδι στο στιλ που θα σε καλεί να το ακολουθήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Bebeto Matthews