FASHION NEWS

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεργάζεται και πάλι με την Toi&Moi. Ετοιμάσου για φθινοπωρινά looks γεμάτα έμπνευση

Είναι αναμφίβολα από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες. Οι εμφανίσεις της γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μοντέλο και κριτή του GNTM που λόγω του απαράμιλλου στιλ της, αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Διάβασε ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόνο με ένα μπλε κοστούμι στο τρέιλερ του GNTM. Μέχρι και η Katharine Hepburn θα ζήλευε το look της

Δεν μας ακούγεται παράλογο, λοιπόν, που η Ηλιάνα «στέφεται» για ακόμα μια φορά, ambassador της Toi&moi, σαν μια δυναμική γυναίκα που έχει αίσθηση του στιλ, το οποίο και εκπέμπει σε κάθε της look.

Δες ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε αφέλειες και αυτό είναι το νέο της hairlook

Η F/W ’19 συλλογή Toi&moi

H νέα F/W ’19 συλλογή της Toi&moi εφιστά την προσοχή στη γυναίκα που θέλει να είναι κομψή, δυναμική, στιλάτη, περιπετειώδης, προσιτή αλλά και αυτάρκης. Στοχεύει στη σύγχρονη γυναίκα που θέτει υψηλούς στόχους και που θέλει να χτίσει την καριέρα της. Για αυτό και δε θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο άνθρωπο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ambassador, έναν άνθρωπο που μπορεί να υποστηρίξει τα ρούχα της κολεξιόν.

Η συνεργασία του brand με την Ηλιάνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Working wardrobe by @toimoifashion #upcomingproject #comingsoon #myiliana #ootd #toimoixILIANA #toimoifashion #toimoiwomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το επιτυχημένο μοντέλο εκπροσωπεί την Toi&moi, αναδεικνύοντας τα ρούχα της καινούργιας συλλογής τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά συχνά και σε επεισόδια του Greece’s Next Top Model, στο οποίο επέστρεψε σε ρόλο κριτή.

Ο λόγος που το brand επέλεξε την Ηλιάνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Laughing at my own jokes @toimoifashion #toimoixILIANA #toimoifashion #toimoiwomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόκειται για μια επιτυχημένη γυναίκα, με αίσθηση του στιλ, ενώ γνωρίζει τι της ταιριάζει και τι μπορεί να υποστηρίξει. Αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Οι πολύτιμες συμβουλές της στο GNTM είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η Ηλιάνα πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα με άποψη που δεν περιορίζεται στα στερεότυπα της γυναικείας ομορφιάς. Αυτό είναι κάτι που εκφράζει τόσο την Toi&moi, όσο και τη συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ’19-’20.