FASHION SHOW

H Irina Shayk (στη μετά-Bradley εποχή), η Gigi και Bella Hadid στο fashion show της Carine Roitfeld

Vianney Le Caer/Invision/AP

«Αυτό είναι το πρώτο multi-brand show μόδας που έχει γίνει ποτέ», δήλωσε ενθουσιασμένη η CEO του CR Runwyay Andrea Panconesi. Ένα εντυπωσιακό fashion show διοργάνωσε το CR Fashion Βook την Πέμπτη στη Φλωρεντία, κατά τη διάρκεια του Pitti Uomo (από τις πιο αναγνωρισμένες εκθέσεις/projects μόδας για τις ανδρικές συλλογές που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιταλία). Η Carine Roitfeld, λοιπόν, σε συνεργασία με το CR Fashion Book και τη LuisaViaRoma μπουτίκ, διοργάνωσε την πρώτη της επίδειξη μόδας με αφορμή τα 90α γενέθλια του ιταλικού καταστήματος.

Διάβασε ακόμη: Νέα Υόρκη vs Μαρακές: Η σαδιστική απλότητα της Prada έρχεται σε σύγκρουση με την πολιτιστική αφθονία τoυ Dior

Όπως αναφέρει η Panconesi, αυτό το fashion show ήταν μία από τις πολλές ενέργειες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο μέλλον, σε συνεργασία με το LuisaViaRoma ένα από τα πιο αναγνωρισμένα concept stores στην Ιταλία. Το LuisaViaRoma κλείνει 90 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του, γι’ αυτό και το runway που διοργάνωσε η διάσημη fashion editor αποτίει φόρο τιμής στη μόδα της δεκαετίας του ’90, ενώ στην πασαρέλα παρουσίασαν 90 διαφορετικά looks.

Δες ακόμη: Τι απέγινε η Γενιά Χ; Η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη εμπνέεται από το grunge και κλείνει το μάτι στο παρελθόν

«Ελπίζω το 90 ότι θα γίνει ο νέος τυχερός αριθμός μου γι’ αυτό και αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε 90 looks», αναφέρει σχετικά η Roitfeld. Αυτό είναι το πρώτο show της Carine Roitfeld και του CR Runway που  έγινε στο ιστορικό Piazzale Michelangelo στο οποίο η ίδια επέλεξε τα αγαπημένα της κομμάτια από τις Fall/Winter 2019 συλλογές σχεδιαστών μόδας.

Στη πασαρέλα του φαντασμαγορικού show περπάτησαν πασίγνωστα μοντέλα του χώρου. Από το «Αγγελάκι» της Victoria’s Secret Elsa Hosk, τη Gigi και Bella Hadid, τη Joan Smalls, τη Vittoria Ceretti,  μέχρι και την Ιrina Shayk.

 

Aυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Shayk μετά τα νέα του χωρισμού της από τον Bradley Cooper και το μοντέλο από τη Ρωσία όπως περιμέναμε, έλαμπε στην πασαρέλα.

 

H Irina μάλιστα εμφανίστηκε δύο φορές στην πασαρέλα, αρχικά φορώντας ένα εκπληκτικό Bardot δερμάτινο φόρεμα με δερμάτινα γάντια και έπειτα με Mugler pin-stripe κοστούμι.

 

H Gigi Hadid έκανε και εκείνη δύο εμφανίσεις στο runway, φορώντας ένα ανδρόγυνου ύφους σύνολο που αποτελούνταν από ένα λευκό γιλέκο και λουστρίνι παντελόνι, ενώ έπειτα άλλαξε σε ένα πιο σέξι look με μαύρα harnesses και ψηλόμεση μαύρη φούστα με σκίσιμο στο πλάι, δημιουργία του οίκου Versace.

 

Διάβασε ακόμη: Louis Vuitton: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Cruise 2020 συλλογή του οίκου

Ένα εντυπωσιακό look φόρεσε και η Bella Hadid η οποία τράβηξε την προσοχή με το avant-garde ύφους σύνολο που περιλάμβανε ένα statement headpiece και μαύρο σακάκι/φόρεμα του Thierry Mugler (ένας σχεδιαστής/σήμα κατατεθέν των ’90s).

 

Το show αποδείχτηκε να είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και το πρώτο εγχείρημα της Carine Roitfeld, στέφθηκε τελικά με επιτυχία.

 

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την ταλαντούχα fashion guru, για να είμαστε ειλικρινείς.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP