KAIA GERBER

H “πολύχρωμη” Kaia Gerber στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue

Η Kaia Gerber είναι η νέα εποχή των top models, το νέο αίμα στη μόδα όπου τα μοντέλα δεν αρκεί να έχουν μόνο τα φυσικά προσόντα, αλλά και προσωπικότητα που να μπορεί να επηρεάζει το κοινό, οι λεγόμενες influencers. Σίγουρα η Kaia είναι το πρότυπο, μία γενιά μετά τις αδερφές Hadid και την Kendall Jenner (μεταξύ μας αυτή έγινε πρώτα influencer και μετά μοντέλο). Είναι μόλις 17 και το βιογραφικό της είναι αξιοζήλευτο για όσες δουλεύουν στο χώρο.

Είναι ένα πρόσωπο φρέσκο, που ζει στο σήμερα και μπορεί να προσαρμοστεί στα εκάστοτε δεδομένα, όσο γρήγορα κι αν αλλάζουν. Το πρόσφατο εξώφυλλό της στο τεύχος Οκτωβρίου της γαλλικής Vogue είναι απλά μία ακόμα απόδειξη αλλά και τόσο όμορφο που δε χορταίνεις να το κοιτάς. Το πρόσωπο της Kaia κοντινό, χωρισμένο νοητά σε δύο μέρη, το ένα φυσικά βαμμένο και το άλλο με πολύχρωμο μακιγιάζ, δίνει χρώμα σε έναν κατ’ εξοχήν μουντό μήνα.

 

Τα χρώματα του λογότυπου και η πολύχρωμη τουνίκ Louis Vuitton που φορά υπερτονίζουν το mood που θέλει να περάσει αυτό το τεύχος. «From Day To Night» είναι το moto του με την Kaia Gerber να είναι το ανερχόμενο αστέρι που μπορεί να το στηρίξει. Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα φωτογραφικά είναι ο Σουηδός φωτογράφος Mikael Jansson ενώ τα κοσμήματα που φορά η Kaia είναι του οίκου Cartier.

Κρίνοντας από το εξώφυλλο, σίγουρα οι φωτογραφίες των εσωτερικών σελίδων θα είναι απολαυστικές.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vogueparis