OUTFITS

Τα χρωματιστά καλσόν είναι πάλι εδώ και ταιριάζουν σε κάθε στιλ

Το καλσόν έχει απενοχοποιηθεί αρκετά τελευταία κι εκεί που πολλές γυναίκες το είχαν βγάλει από το στιλ τους, τώρα ήρθε η στιγμή να το επαναφέρουν. Λίγους μήνες πριν είχαμε ασχοληθεί με το ημιδιάφανο μαύρο καλσόν, καθώς κι αυτά με τα σχέδια που οι fashionistas ξεκίνησαν να φορούν ακόμα και στις επίσημες εμφανίσεις τους. Είναι πολύ πιθανό να μπήκες κι εσύ στη διαδικασία να φορέσεις ένα πουά καλσόν ή σε μία άλλη εκδοχή και έκανες πολύ καλά.

 

Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να υποδεχθείς και το χρώμα στο καλσόν και μάλιστα στην οπάκ εκδοχή του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το φοράς καθημερινά. Η επιλογή του χρώματος και σε αυτό το item σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις λίγο ακόμα με το outfit σου. Να δώσεις λίγη ζωντάνια σε ένα μονόχρωμο look ή να το χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις ένα ζωηρό color-blocking.

Ένα έντονο χρώμα στο καλσόν μπορεί να ανανεώσει άμεσα ένα κομψό outfit σε παστέλ απόχρωση.

Δες πώς ένα κόκκινο καλσόν ζωντανεύει το total γκρι outfit σου, αφαιρώντας του την αυστηρότητα και χαρίζοντάς του μία stylish πινελιά.

Φυσικά δεν είναι ανάγκη να συνδυάσεις το χρωματιστό καλσόν σου με ένα από τα χρώματα του outfit. Μπορείς απλά να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας ένα τελείως διαφορετικό χρώμα και να δημιουργήσεις μία χρωματική αντίθεση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Αν σου αρέσουν τα πιο ήρεμα χρωματικά αποτέλεσμα, τότε πες ναι στις παστέλ αποχρώσεις και στο κασλόν. Πολύ εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις looks σε κοντινούς τόνους ή να παίξεις με τους παστέλ συνδυασμούς για να έχεις ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/greceghanem