CHANEL

Οι 3 μούσες του Karl Lagerfeld με δημιουργίες του σε 4 διαφορετικά εξώφυλλα της Vogue

Ο Karl Lagerfeld είχε μούσες. Είχε γυναίκες δίπλα του που αποτελούσαν γι' αυτόν πηγή έμπνευσης. Γυναίκες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα και η λίστα συνεχίζεται. Τρεις απ' αυτές τις γυναίκες που είχαν μια σημαντική θέση στην ζωή του Γερμανού σχεδιαστή, τώρα τον τιμούν, μετά θάνατον.

Στο τεύχος Μαΐου της Vogue China, τρία μοντέλα/μούσες του Karl Lagerfeld, αποτίουν φόρο τιμής σε αυτόν, αφιερώνοντάς του 4 διαφορετικά εξώφυλλα. Οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα;

Η Claudia Schiffer, η Sasha Pivarova και η Graze Elizabeth. Για το νέο τεύχος, λοιπόν, τα τρία μοντέλα ποζάρουν η καθεμία ξεχωριστά με δημιουργίες του οίκου Chanel, αλλά και μαζί, δημιουργώντας συνολικά 4 εξώφυλλα για το περιοδικό.

 

Η Claudia Schiffer με δημιουργίες του οίκου Chanel

 

H Sasha Pivarova

 

H Grace Elizabeth στο τεύχος Μαΐου της Vogue China

H επιλογή των μοντέλων αυτών δεν ήταν τυχαία. Το περιοδικό ήθελε να παρουσιάσει τρεις γενιές των Chanel μουσών με την Claudia να είναι η πρώτη ως μέλος των OG μοντέλων των ’90s και αγαπημένη του Karl, η Sasha μετά και τέλος η νεαρή Grace.

 

Το τρίο ποζάρει στον φακό της Camilla Akrans φορώντας τις δημιουργίες του θρυλικού σχεδιαστή. Το styling έχει επιμεληθεί η Daniela Paudice, η οποία έχει δανειστεί ρούχα από την συλλογή υψηλής ραπτικής της Chanel.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/voguechina/