ΑΞΕΣΟΥΑΡ

10 φανταστικά ψάθινα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Υπάρχει η παραλία Ψάθα που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Υπάρχει η ψάθα που απλώνουμε στην παραλία με σκοπό να αποφύγουμε να τις πίσσες από το να λερώσουν το μαγιό μας. Υπάρχουν -ευτυχώς- και τα ψάθινα αξεσουάρ που σκοπό έχουν να κάνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις τις πιο ενδιαφέρουσες. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το τελευταίο είναι το αγαπημένο μας πράγμα για το καλοκαίρι.

Υπάρχει κάτι το τρομερά γοητευτικό στα ψάθινα αξεσουάρ, δεν συμφωνείς; Πρόκειται για αξεσουάρ που φοράμε συχνά το καλοκαίρι και νομίζω ότι ο βασικός λόγος είναι η fun πλευρά τους. Αποδίδοντας το στοιχείο αυτό στις εμφανίσεις μας και προσφέροντας ταυτόχρονα ένα πιο σοφιστικέ και fashion forward αποτέλεσμα, καθιστούν τα ψάθινα αξεσουάρ “must” για τη σεζόν.

Διάβασε ακόμη: Οδηγός αγοράς: 6 ψάθινες τσάντες-όνειρο για να μη σταματήσεις να τις φοράς ως το τέλος του καλοκαιριού

Φυσικά, τα vibes «είμαι σε διακοπές και πίνω μοχίτο στο αγαπημένο μου μπιτσόμπαρο» είναι σίγουρα ένας τρόπος διαφυγής για εμάς κάθε φορά που φοράμε ένα ψάθινο καπέλο ή κρατάμε μια γεωμετρικού ύφους τσάντα, κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποιον εξωτικό προορισμό, ακόμα κι αν απλά κάνουμε μια βόλτα στη ζεστή πόλη μας.

Το γεγονός ότι αβίαστα αποδίδουν ένα κομψό και stylish ύφος στις εμφανίσεις μας, προσθέτει ακόμη περισσότερους πόντους στα items αυτά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να θέλουμε να επεκτείνουμε τη συλλογή μας με ένα ακόμη ψάθινο item. Ένα ψάθινο καπελάκι στην παραλία, μια stylish straw bag για να σε συνοδεύει στις βόλτες σου στο νησί και να που χωρίς καμία προσπάθεια, το να δημιουργήσεις το τέλειο καλοκαιρινό outfit γίνεται παιχνιδάκι.

Δες ακόμη: 5 fashion items που “βάζουν κάτω” τις καλοκαιρινές τάσεις της σεζόν

Για να σε διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο ώστε να κάνεις τις πιο stylish και δημιουργικές εμφανίσεις, σου βρήκαμε τα πιο 10 fun ψάθινα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σου looks.

 

 

 

Στρογγυλή ψάθινη τσάντα, MANGO

 

 

 

Πλεκτή ζώνη με χάντρες, Rosantica

 

 

 

Tσάντα ώμου, Marks & Spencer

 

 

 

Oversized ψάθινο καπέλο, Savapile

 

 

 

Ψάθινες σαγιονάρες, H&M

 

 

 

Τσαντάκι μέσης, Nannacay

 

 

Ψάθινο καπέλο με αυτάκια, ΖARA

 

 

 

Tσάντα θαλάσσης από μπαμπού, Skinnydip

 

 

 

Ψάθινα πέδιλα με κέντημα, Blue Bird

 

 

 

Ψάθινο καπέλο με κορδέλα, Lola Hats

 

Κεντρική φωτογραφία: mango.com/gr