ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Οδηγός αγοράς: 10 κουλ δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

Jordan Strauss/Invision/AP

Το ξέρω, το ξέρω. Το να ψωνίζεις για άνδρες, δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Πόσο μάλλον για τον πατέρα σου. Με την  Γιορτή του Πατέρα να είναι σε μερικές μόλις μέρες (συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Ιουνίου), το να βρεις το τέλειο δώρο το οποίο θα μπορεί ν' απολαύσει και να του φανεί πάνω απ' όλα χρηστικό, καμιά φορά μοιάζει task ακατόρθωτο.

Προσπαθώντας να σκεφτείς τι να του πάρεις, μπορεί να μη σου έρχεται κάτι στο μυαλό. Οι επιλογές μπορεί να φαντάζουν περιορισμένες. Μια δωροκάρτα είναι απρόσωπη. Ένα βιβλίο το ίδιο. Πώς μπορείς να βρεις τι σωστή ισορροπία που να εκφράζει ότι έχεις καταβάλει σκέψη για το δώρου σου, χωρίς στην πραγματικότητα, να ψάχνεις με τις ώρες; Τι παίρνεις στον άνθρωπο που θέλεις από τη μία να τον ευχαριστηθεί, αλλά από την άλλη θέλεις να δοκιμάσει και κάτι πιο fun στη ζωή του;

Διάβασε ακόμα: Σου βρήκαμε 10 τέλεια λευκά t-shirts για 5 διαφορετικές περιστάσεις

Τα “cool dad” vibes που θέλεις εμμέσως να του προσφέρεις μέσα από το δώρο δε χρειάζεται να είναι τελείως «εκτός χαρακτήρα» για τον ίδιο. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να του προσφέρεις και που θα τον βοηθήσουν να έχει μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. Παρακάτω, η απόδειξη.

Να θυμάσαι όμως, ότι at the end of the day το σημαντικό δεν είναι μόνο το δώρο καθαυτό που θα του κάνεις, αλλά η σκέψη. Κλισέ αυτό που σου λέμε, αλλά -μεταξύ μας- ισχύει.

 

 

Γυαλιά ηλίου aviator, Jimmy Choo

 

 

Kαρό πουκάμισο, Tommy Hilfiger

 

 

Ξυριστική μηχανή, Philips

 

 

Γραβάτα από οργανικό μετάξι, MANGO

 

 

 

Βούρτσα ξυρίσματος, Aqua di Parma

 

Μαγιό με ρίγα στο πλάι, Burberry

 

Ενυδατική κρέμα Hydrix, Lancome

 

 

Ανδρική κολόνια Εau de nuit, Giorgio Armani

 

Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο, adidas

 

Βαμβακερό polo t-shirt, Replay

 

Kεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP