OUTFIT OF THE WEEK

OOTW #7: Το comeback των animal prints

24Media

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη αρχίσει να μπαίνεις σε ρυθμούς καθημερινότητας πια. Μπορεί ο καιρός να κάνει λίγο πιο δύσκολη την προσαρμογή, αλλά κάθε πρωί σε καλεί πλέον το καθήκον κι όχι το κύμα που σκάει στην παραλία και σε καλεί για βουτιά. Εντάξει, σταματάω να σου θυμίζω ότι το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά μπορώ να σε βάλω σε φθινοπωρινό mood και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, μιλώντας για τάσεις στη μόδα.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Φέτος λοιπόν, θα έχεις παρατηρήσει ένα μεγάλο comeback που λίγο μπορεί να πήρες είδηση το καλοκαίρι. Είναι στη λίστα με όσα πρέπει να έχει η ντουλάπα σου το φθινόπωρο και όσο υπερβολικό κι αν σου φαίνεται, στο τέλος θα υποκύψεις. Μιλώ για την μεγάλη επιστροφή των animal prints που πάντα είχαν μία θέση στις τάσεις, όμως φέτος θα εδραιωθούν, θα πιάσουν περισσότερο χώρο και θα τα δεις κι εσύ με άλλο μάτι.

Μπορεί να τα θυμάσαι λίγο από τα ‘90s κυρίως από τα outfits της Kate Moss. Σίγουρα θα σου έχουν μείνει αυτά του Cavalli. Για φέτος όμως, τα θυμήθηκαν αρκετοί διάσημοι οίκοι, από την Victoria Beckham μέχρι τον Versace και όπως καταλαβαίνεις θα βρεις το δικό σου animal printed κομμάτι.

24Media

 

Για να μπεις στο κλίμα όμως και να είσαι stylish, χωρίς όμως να είσαι υπερβολική, ξεκίνα να φοράς την τάση όπως η Βιβή, δηλαδή με ένα φόρεμα. Μπορεί με το πρώτο άκουσμα να μην σου αρέσει η ιδέα, αλλά νομίζω θα αλλάξεις γνώμη. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται ένα animal printed φόρεμα είναι τόσο μεταβατικό όσο και η περίοδος που διανύουμε, επομένως είναι το hero item της ντουλάπας σου.

Το καλό με ένα τέτοιο φόρεμα είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ, αλλάζοντας φυσικά παπούτσια και αξεσουάρ. Ταιριάζει τόσο στο office look, όσο και στο αντίστοιχο βραδινό.

24Media

 

Επομένως, μπορεί να σε συνοδεύσει όλη μέρα, αρκεί να έχεις φροντίσει για τα βασικά. Να έχεις, δηλαδή μαζί σου εναλλακτικά αξεσουάρ, όπως τσάντα και κοσμήματα, ένα ζευγάρι παπούτσια και το αποσμητικό σου.

Αν και οι πρωινοί ψεκασμοί με το Dove Invisible Floral Touch spray αρκούν για να είσαι στεγνή και να έχεις αίσθηση απαλότητας όλη μέρα, δεν είναι καθόλου κακό να το έχεις μαζί σου. Ίσως θελήσεις να ανανεώσεις την διακριτική λουλουδάτη μυρωδιά του.

24Media

 

Για το πρωί διάλεξε ένα ζευγάρι κοντά, flat booties και δώσε μία εναλλακτική πινελιά με ethnic ασημένια κοσμήματα. Αντίθετα, η βραδινή εκδοχή του animal printed dress θέλει ψηλοτάκουνα nude πέδιλα, μία belt bag και χρυσά κοσμήματα για πιο classy αποτέλεσμα.

24Media

 

Αν έχεις μία γεμάτη μέρα και η επιστροφή στο σπίτι δεν προβλέπεται, τότε αυτό το φόρεμα είναι η λύση. Βάλε στην πρωινή σου τσάντα μέσα το Dove Invisible Floral Touch spray, που είναι δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα και τεσταρισμένο έτσι ώστε να μην αφήνει λευκά σημάδια και θα σου προσφέρει ασφάλεια και αίσθηση στεγνότητας όλη μέρα. Δύο ψεκασμοί από το αποσμητικό σου, η αλλαγή παπουτσιών αλλά και αξεσουάρ αρκούν για να είσαι ασφαλής, προστατευμένη από τον ενοχλητικό ιδρώτα και στιλάτη όλη την υπόλοιπη μέρα, όπου κι αν σε βρει το βράδυ.

My tip: Ένα animal printed φόρεμα θα σε βγάλει πολλές φορές από στιλιστικά διλήμματα, επομένως, βρες ένα που να κολακεύει στη σιλουέτα σου και να μπορείς να το φοράς μόνο του με ένα ζευγάρι pumps, με biker boots και leather jacket αργότερα ή ακόμα και με ένα chunky jumper και τα sneakers σου.

Plus: Δοκίμασε να ψεκάσεις το animal printed φόρεμά σου με το Dove Invisible Floral Touch spray. Θα μείνεις έκπληκτη, όταν το μόνο που θα αφήσει πάνω του θα είναι το διακριτικό κι ευχάριστο άρωμα και κανένα ενοχλητικό σημάδι.