ΜΟΔΑ

Μαύρο παντελόνι: 6 συνδυασμοί που θα σου λύσουν τα χέρια

Imaxtree

Παίρνω ως δεδομένο ότι στην ντουλάπα σου υπάρχει τουλάχιστον ένα μαύρο παντελόνι. Ακόμα κι αν θεωρείσαι η βασίλισσα του color-blocking, ένα μαύρο παντελόνι θα σου έχει κεντρίσει κάποια στιγμή το ενδιαφέρον. Ελαστικό, τζιν, leather ή chino, με όποια μορφή κι αν το έχεις, αυτό το ρούχο είναι αναμφίβολα στη λίστα με τα basics. Όσο κι αν την ανανεώνεις, το μαύρο παντελόνι παραμένει και σώζει τα outfits σου - ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Όταν, λοιπόν, φτάσει η ώρα που ένα ξαφνικό τηλεφώνημα για έξοδο σε ταράξει και σε βγάλει από τις μαλακές στου πιτζάμες ή όταν σε πάρει ο ύπνος και πρέπει να ήσουν ήδη στο γραφείο, πήγαινε κατευθείαν στην ντουλάπα σου και άρπαξε το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους ή έστω με λίγη βοήθεια από τα παρακάτω insta-outfits.

Total black

Η πιο εύκολη λύση είναι να φτιάξεις ένα total black look. Ανάλογα τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις θα είσαι έτοιμη για το γραφείο, έναν απογευματινό καφέ ή μία βραδινή έξοδο.

Black & white

 

Ξέρω ότι δεν σου ανοίγω και τα μάτια, προτείνοντάς σου έναν ασπρόμαυρο συνδυασμό, αλλά δεν μπορώ να τον παρακάμψω σε μία τέτοια λίστα.

Διάβασε ακόμα: 11 μαύρα τζιν παντελόνια για τα πιο κομψά καθημερινά looks

Cozy mood

Τις Κυριακές μην το πολυσκέφτεσαι. Αν ετοιμάζεσαι για mini εκδρομούλα ή κοντινή εξόρμηση, ένα μαύρο παντελόνι και το αγαπημένο σου πουλόβερ είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Stylish twist

Δεν έχεις έμπνευση αλλά έχεις όρεξη για ένα στιλάτο outfit. Τότε κάν’ το όπως η Olivia Palermo και συνδύασε το μαύρο παντελόνι σου με ένα button-down φόρεμα ή μία μακριά πουκαμίσα.

Simple & sexy

Το sexy top ή body που δεν ξέρεις πώς να συνδυάσεις γιατί σου φαίνεται υπερβολικό κάθε αποτέλεσμα έχει ταίρι και δεν είναι άλλο από ένα μαύρο παντελόνι. Ένα ζευγάρι γόβες αρκεί για να το αναδείξεις.

Office-chic

Για τις μουντές Δευτέρες που νιώθεις σιδηροδέσμια στο κρεβάτι σου, αυτό το outfit θα σε στείλει με στιλ στο γραφείο. Φυσικά η βάση είναι το μαύρο παντελόνι και ένα λευκό t-shirt. Με αυτό το combo ταιριάζουν όλα τα σακάκια σου, επομένως δεν έχεις πολλά να σκεφτείς.

 

Κεντρική φωτογραφία: Imaxtree