OUTFITS

Πώς να φορέσεις τη φόρμα σου ακόμα και στο γραφείο

Τα sweatpants ή κοινώς η φόρμα σου είναι πλέον ένα από τα items που έχουν βγει από την τσάντα γυμναστηρίου κι έχουν πάρει κανονικά τη θέση τους στην ντουλάπα, στο section με τα παντελόνια. Εκτός του ότι το sportive look τους έχει δώσει λόγο ύπαρξης, αφού σε βοηθούν να δημιουργείς outfits αυτής της αισθητικής, οι φόρμες είναι επίσης ένα πολύ άνετο παντελόνι που αν το συνδυάσεις σωστά θα σου χαρίσει όμορφα looks που πιθανότατα θα μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο.

 

Αν η φόρμα σου έχει λάστιχο στο κάτω μέρος, μπορείς πολύ εύκολα να τη συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κομψά pumps, με την προϋπόθεση ότι έχει ίσια γραμμή για να μην σου προσθέτει επιπλέον όγκο. Ένα ζιβάγκο κι ένα blazer αρκούν για να σου χαρίσουν ένα stylish αποτέλεσμα.

Αν το επιτρέπει το επαγγελματικό σου περιβάλλον, τότε πολύ εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα στιλάτο, monochrome look σε ουδέτερη απόχρωση και να το αναδείξεις με ένα ζευγάρι, εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Τέλος, αν μπορείς να υποστηρίξεις ένα εκκεντρικό outfit στην καθημερινότητά σου, τότε σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φόρα την αγαπημένη σου φόρμα μαζί με λευκές κάλτσες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φόρεσε ένα πλεκτό πουλόβερ κι ολοκλήρωσε με ένα statement πανωφόρι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sarahharris