OUTFITS

Με αυτά τα ψηλοτάκουνα μποτάκια θα βγάλεις όλο το χειμώνα

Όσα μποτάκια κι αν έχεις στην ντουλάπα σου, το πιθανότερο είναι να έχεις ένα αγαπημένο. Αυτό που κατά έναν μαγικό τρόπο ταιριάζει με όλα σου τα outfits είναι άνετο και δεν σε περιορίζει όσον αφορά το στιλ. Αυτό το χειμώνα, με βάση όσα street trends αγαπάς, τα μποτάκια που χρειάζεσαι για να είσαι πάντα καλυμμένη είναι αυτά που έχουν μετρίου ύψους τακούνι, ενώ μπροστά δεν είναι ούτε μυτερά, ούτε στρογγυλεμένα πολύ. Όσο για το χρώμα, δεν είναι πολύ δεσμευτικό, αφού η παλέτα του χειμώνα σου επιτρέπει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου και να μην μείνεις μόνο στο μαύρο.

Εξάλλου, αυτή τη σεζόν δεν υπάρχουν πολλά dont’s στα χρώματα και τα διάφορα στιλ είναι έτοιμα να καλωσορίζουν το κλασσικό μαύρο, το έντονο κόκκινο αλλά και τις γήινες αποχρώσεις.

Ταμπά μποτάκια Nine West, Tsakiris Mallas

Η earthy παλέτα είναι φέτος πολύ διαδεδομένη. Επομένως, ένα ταμπά ζευγάρι μποτάκια μόνο χρήσιμα μπορούν να φανούν, αφού θα ταιριάξουν τόσο στο καθημερινό σου look, όσο και σε πιο απαιτητικά outfits.

Κόκκινα μποτάκια New Look, Asos

Ίσως το κόκκινο σου φαίνεται πολύ έντονο κι επομένως δύσκολο να το εντάξεις σε everyday looks. Ωστόσο, αυτό τον χειμώνα είναι ικανό να σταθεί σε περισσότερα outfits από όσα φαντάζεσαι.

Μαύρα, δερμάτινα μποτάκια Kendal + Kylie, Tsakiris Mallas

Το κλασικό μαύρο μποτάκι είναι πάντα επίκαιρο. Μπορεί να ταιριάξει με το total black outfit σου αλλά και να φέρει σε ισορροπία ένα πολύχρωμο look.

Λευκά, δερμάτινα μποτάκια, Zara

Μία νέα εισαγωγή στα trends, η οποία έχει ξεκινήσει από πέρσι και έχει δυναμώσει φέτος αρκετά είναι τα λευκά παπούτσια. Αυτό επεκτείνεται φυσικά και στα μποτάκια, τα οποία σε ένα σπασμένο λευκό χρώμα, αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός passepartout ζευγαριού που θα κάνει πιο κομψό κάθε σου outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph