Τα sneakers που θα ξαναφορεθούν πολύ το 2019 σύμφωνα με το Pinterest

Main Image

Τα wedge sneakers είναι τα παπούτσια που θα επιστρέψουν το 2019.

ADVERTISING

Το Pinterest είναι συχνά ένα πεδίο, μέσα από το οποίο μπορείς να καταλάβεις trends που έρχονται καθώς και τις προτιμήσεις του κοινού. Οι αναζητήσεις που γίνονται καθημερινά είναι η πιο ασφαλής ένδειξη για να μπορείς να αφουγκραστείς τι αρέσει σε μεγάλο μέρος του κοινού.

Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του 2018 λοιπόν, είναι αναμενόμενο να μιλάμε για τάσεις που αγαπήθηκαν πολύ αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, αυτή τη φορά το Pinterest κάνει μία πρόβλεψη για το νέο έτος και μάλιστα αναφορικά με τις τάσεις στα παπούτσια. Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην πλατφόρμα από τον περασμένο χρόνο μέχρι σήμερα, τα wedge sneakers σημείωσαν μία μεγάλη αύξηση. Μετά την είσοδό τους στα show trends το 2012, ίσως τα ξαναδείς να κυκλοφορούν αρκετά στο street style.

wedge-sneakers

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το comeback δεν έρχεται από περασμένη δεκαετία κι αυτό είναι το περίεργο. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, επομένως ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσεις ξανά. Τώρα όλες εσείς που δεν πετάτε τίποτα και δύσκολα αποχωρίζεστε κάτι από την ντουλάπα σας (όπως εγώ) θα δικαιωθείτε για ακόμα μία φορά.

ADVERTISING

Μετά λοιπόν, την επέλαση των ugly sneakers, ίσως κάνεις ένα διάλειμμα φορώντας την wedge εκδοχή τους. Λογικά, αν το pinterest έχει προβλέψει σωστά, τα συγκεκριμένα sneakers θα βγουν ανανεωμένα στην αγορά για όσες δεν τα προτίμησαν τότε και θέλουν να τους δώσουν μία ευκαιρία αυτή τη φορά.

ADVERTISING

Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ

Όλα είναι θέμα προσανατολισμού, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

ΤΑ 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ

Τα ζώδια που άπαξ και γίνουν ένα, δύσκολα τα ξεκολλάς.

4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα λευκά παπούτσια σου για ένα κομψό αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ

Πίνεις καθημερινά τον καφέ σου αλλά δεν καθαρίζεις καθημερινά την καφετιέρα σου.

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΦΡΑΤΟ ΚΙ ΕΛΑΦΡΥ

Συνταγή για πεντανόστιμο κέικ σοκολάτας.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.