SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez σχεδιάζει μαγιό που καλύπτουν τα σημάδια της μεταμόσχευσης του νεφρού της. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες

Evan Agostini/Invision/AP

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γνωρίζεις για την Selena Gomez. Σίγουρα ξέρεις ότι είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια. Ότι είχε σχέση με τον Justin Bieber, με τον οποίο τα ξαναβρήκε, αφού χώρισε πρώτα με τον τότε σύντροφό της, The Weeknd. Σίγουρα γνωρίζεις ότι μετά απ' όλη αυτή την ιστορία και αφού δημόσια ανακοίνωσε ότι έκανε μεταμόσχευση νεφρού, λίγο αργότερα νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από νευρικό κλονισμό.

Βίος και η πολιτεία, λοιπόν, η ζωή της Gomez και όσο κι αν έχει περάσει καλά αλλά και άσχημα, η ίδια συνεχίζει να επιβιώνει σε έναν κόσμο που κάθε βήμα της ζωής της, καταγράφεται και παρακολουθείται από κοντά. Απ’ όλα τα headlines που έχουμε διαβάσει για την ίδια και απ’ όλες τις ιστορίες «φαντασίας» που έχουν γραφτεί, η περιπέτεια υγείας της είναι ένα συμβάν για το οποίο δεν φοβάται η Selena να μιλήσει.

Διάβασε ακόμη: 5 eyeliners σε μορφή μαρκαδόρου για να αντιγράψεις το sexy cat eye look της Selena Gomez

Ίσως γι’ αυτό να σχεδίασε και αυτά τα μαγιό. Για να αποδείξει ότι είναι ΟΚ να εκφράσει τις δυσκολίες που πέρασε κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης νεφρού και για να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο. Το έκανε με ένα πιο ανάλαφρο τρόπο βέβαια, προσπαθώντας να κάνει όλες τις γυναίκες να αισθανθούν καλά με τον εαυτό τους και κυρίως με το σώμα τους, σχεδιάζοντας 3 μαγιό για το brand Krahs.

 

Συνεργάστηκε με την εταιρία μαγιό (η διευθύντρια του brand είναι φίλη της) και μαζί σχεδίασαν τρία μαγιό εκ των οποίων το ένα απ’ αυτά είναι ένα ψηλόμεσο μπικίνι που διαθέτει ζώνη.

 

To άλλο πρόκειται για ένα πιο αθλητικού ύφους ολόσωμο μαγιό.

 

Δες ακόμη: O Stefano Gabbana αποκάλεσε ”άσχημη” τη Selena Gomez κι έγινε χαμός

Ο λόγος που επέλεξε να σχεδιάσει αυτό το ψηλόμεσο μπικίνι, ήταν για να καλύψει το σημάδια που άφησε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την μεταμόσχευση νεφρού.

 

Σε βίντεο όπου μιλάει με την ιδρύτρια του brand Krahs, η Gomez εξηγεί τον λόγο που σχεδίασε αυτό το μαγιό: «Έχω κάνει μεταμόσχευση νεφρού και μου αρέσουν τα μαγιό να καλύπτουν το σημάδι από την εγχείρηση και αυτό με κάνει να αισθάνομαι άνετα», αναφέρει σχετικά.

 

 

Η φιλοσοφία του brand γενικότερα, προμοτάρει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση μέσα από τα σχέδιά του, ενώ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σε μεγέθη με σκοπό να μπορούν ν’ απολαύσουν όλες οι γυναίκες τα μαγιό. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP