SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 7 mini φούστες που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Η mini φούστα είναι φέτος σημαντικό κομμάτι των street trends. Αν και τα midi και maxi μήκη δεν έχουν μείνει απ' έξω, οι φούστες που αναδεικνύουν τα πόδια είναι και πάλι ένα βασικό συστατικό του street look της φετινής σεζόν. Όσο κι αν δυσκολεύεσαι να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου, η mini φούστα μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη, αρκεί να πειστείς ότι μπορείς να τη φοράς όλες τις ώρες. Με opac καλσόν ή με over-the-knee μπότες, με sneakers ή με booties, πάντα θα δείχνει κομψή και θα κολακεύει τα πόδια σου, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σου.

Αν ακόμα δεν έχεις καταφέρει να δώσεις την ευκαιρία που της αξίζει σε μία mini φούστα, εδώ σου έχω 7 προτάσεις από διαφορετικές εκδοχές που όλες τους είναι ικανές να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Mini, πλισέ φούστα, attrattivo+Tamta

Μία πλισέ μαύρη φούστα κάθε άλλο παρά περιττή είναι στη συλλογή σου. Φοριέται με ένα t-shirt και τα sneakers σου αλλά και με τις over-the-knee μπότες και ένα glam top για τις βραδινές σου εξόδους.

Bow cotton skirt, Mango

Μία κλασική φούστα για σένα που θες να είσαι κομψή πρωί-βράδυ. Είναι πολύ εύκολη στου συνδυασμούς, τόσο αναφορικά με τα χρώματα, όσο και με τα διάφορα στιλ.

Ruffled λινή φούστα, Uterque

Μία girly εκδοχή της mini φούστας που μπορείς τη φορέσεις με ένα πλεκτό top στο γραφείο ή με ένα body σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Λευκή μίνι φούστα, Nadia Rapti

Minimal φούστα για να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα black & white outfits για όλες τις ώρες της ημέρας.

Βελούδινη μίνι φούστα, BSB

Το βελούδο έχει πλέον ξεφύγει από τα αυστηρά πλαίσια που το ήθελαν μόνο στα πιο επίσημα ρούχα. Μπορείς να το φοράς κάθε ώρα και οι συνδυασμοί που θα κάνεις θα το κάνουν ικανό να σταθεί σε κάθε περίσταση.

Chain print φούστα με πιέτες, Zara

Μία εντυπωσιακή printed φούστα που θα σου δώσει φέτος πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις stylish outfits. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα, με τα prints ή απλά να τη συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο top.

Mini suede φούστα, H&M

Το suede φέτος θα το δεις να φοριέται αρκετά, πρωί και βράδυ. Μπορείς να το ταιριάξεις με πλεκτά, με t-shirts και γενικότερα να το εντάξεις σε πολλά από τα outfits που θα χρειαστεί να κάνεις αυτή τη σεζόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/camillecharriere