OUTFITS

Η athleisure αισθητική θα γίνει κομμάτι του στιλ σου

Αυτό που κάνει πολύ ενδιαφέρον το street style και φέτος είναι η ελευθερία που το χαρακτηρίζει. Προφανώς ο καθένας μπορεί να φοράει ότι θέλει, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για τάσεις και πώς αυτές έχουν βρει τρόπο να μπλέκονται μεταξύ τους και να προσφέρουν stylish outfits. Όλη αυτή η τάση που προφανώς έχει ξεκινήσει πιο νωρίς, αυτή τη σεζόν εκφράστηκε με τον πιο δημιουργικό τρόπο και το πάντρεμα του ενός με τα άλλο στιλιστικό ύφος έγινε πια ένα trend από μόνο του.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε για το athleisure style. Δεν είναι sportive, δηλαδή δεν έχει καθαρά αθλητικά στοιχεία. Πρόκειται όμως για μία τάση που πολλοί σχεδιαστές έχουν εκφράσει μέσα από τα looks των συλλογών τους. Ο ιταλικός οίκος Sportmax είναι ξεκάθαρα ένας από τους εκπροσώπους του στιλ αυτού. Ο sportive χαρακτήρας του είναι ξεκάθαρος από τον όνομα του brand και μόνο, ενώ η athleisure αισθητική που ντύνει τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ του σου προκαλούν άμεσα την αίσθηση της άνεσης, χωρίς όμως να γίνεται καμία αισθητική έκπτωση. Εσύ μπορείς να ανακαλύψεις τη συλλογή στις MaxMara Boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα για να πάρεις μία γεύση από κοντά σχετικά με την αισθητική αλλά και την ποιότητα.

Η Eleonora Carisi στο fashion show του Sportmax στο Μιλάνο με ένα sporive φόρεμα του ίδιου οίκου, το οποίο συνδύασε με λευκό τσαντάκι και mules στο ίδιο χρώμα.

Η Xenia Adonts με ένα outfit Sportmax που αποδεικνύει ότι η athleisure αισθητική αποτελείται σαφώς από στοιχεία των trends, όπως είναι τα chunky πλεκτά.

Η Έλενα Γαλύφα φορά μία πιο θηλυκή εκδοχή των sprotive ρούχων με το trendy belt bag και το jacket της να είναι τα στοιχεία που δίνουν την απαραίτητη πινελιά για ένα athleisure look με την υπογραφή Sportmax.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sportmax