OUTFITS

Insta inspo: 5 outfits που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη

Ξέρω ότι μπορεί έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι την άνοιξη, για να μην πω το καλοκαίρι, αλλά η Χιόνη μας επισκέφθηκε και το κρύο ήρθε μαζί της. Επομένως, ακόμα μπορούμε να μιλάμε για ζεστά και cozy outfits που φυσικά περιλαμβάνουν χοντρά πανωφόρια και πουλόβερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα σου που δεν είναι φόρμες του σκι.

Το τζιν παντελόνι σου, μία μακριά φούστα ή φόρεμα, ανοιχτά χρώμα στα παντελόνια και στα αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις ένα stylish outfit, χωρίς να χρειαστεί να κρυώνεις.

Δες πώς ένα χρωματιστό μπλουζάκι αλλάζει ολόκληρη την όψη ενός outfit που αποτελείται από τζιν παντελόνι, μπότες κι ένα μακρύ, ζεστό παλτό. Σίγουρα θα έχεις ένα ζιβάγκο ή μία πλεκτή μπλούζα σε έντονο χρώμα που θα δώσει στο denim look σου το twist που θες.

Το layering είναι ένας έξυπνος τρόπος να παραμείνεις ζεστή και στιλάτη. Παίξε με τα μήκη, τα υφάσματα αλλά και τα χρώματα, αρκεί να μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Τα chunky πουλόβερ και οι μπότες σου είναι βασικά συστατικά για ένα cozy look που μπορείς να κάνεις με ένα printed παντελόνι σου. Φυσικά ένα ζεστό πανωφόρι είναι πάντα ευπρόσδεκτο ή μάλλον απαραίτητο.

Το puffer jacket είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις ζεστά, winter looks και να δώσεις μία sportive πινελιά σε κάθε street look.

Τα πλεκτά έχουν την τιμητική τους τις κρύες μέρες και καλό είναι να τα συνδυάζεις μεταξύ τους. Διαφορετικά χρώματα ή αποχρώσεις και διαφορετικές πλέξεις θα σου χαρίσουν ένα sophisticcated outfit για να τα βγάλεις πέρα με στιλ στο κρύο.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleinscandinavia