STREET STYLE

Πώς θα φορέσεις φέτος το χειμώνα το ζιβάγκο

Το ζιβάγκο είναι ένα από τα classics, τόσο για την γυναικεία όσο και για την αντρική γκαρνταρόμπα. Έχει πάντα μία θέση στα κλασικά στιλ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να το προσαρμόσεις σε άλλα στιλιστικά είδη. Φέτος, το street style αποδεικνύει ότι ένα ζιβάγκο, παρά τον κλασικό του χαρακτήρα μπορεί να σταθεί εύκολα και σε πιο σύγχρονα outfits και μάλιστα να είναι το στοιχείο που θα τα κάνει να διαφέρουν.

Το χρώμα είναι το συστατικό που το κάνει ευπροσάρμοστο σε κάθε trend. Συνήθως είναι πλεκτό, επομένως είναι μέσα στις τάσεις και υπάρχει διαθέσιμο σε τόσους χρωματισμούς που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα key item που θα αλλάξεις ύφος ή θα ολοκληρώσει το look σου.

Διάλεξέ το σε ένα έντονο χρώμα και κάνε το δικό σου color blocking. Παίξει με τις αντιθέσεις και αναβάθμισε το καθημερινό σου στιλ.

Οι neon αποχρώσεις που φέτος είναι μέσα στα color trends, μπορούν να ενταχθούν στο στιλ σου μέσω ενός ζιβάγκο, έτσι ώστε να μην έχεις ποτέ το φόβο για ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

Μπορείς φυσικά να το φορέσεις με τον πιο κλασικό τρόπο και να είναι το top που θα μπει μέσα από το σακάκι σου. Chic & classy για κάθε στιλ και περίσταση.

Υπάρχει χώρος για ένα ζιβάγκο στα athleisure outfits, που μάλλον θα φορέσεις πολύ αυτή τη σεζόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/camilacoelho