OUTFITS

Style inspo: Δύο κομμάτια για τον πιο στιλάτο συνδυασμό του σαββατοκύριακου

Μπορεί το σαββατοκύριακο να αισθάνεσαι λίγο πιο χαλαρή και να θες και το outfit σου να είναι άνετο, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Ειδικά φέτος, οι συνδυασμοί που μέχρι σήμερα θεωρούσες απίθανους έχουν γίνει hot street trends, δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνδυάσεις την άνεση και την αισθητική.

Αυτό το σαββατοκύριακο σου προτείνω να δοκιμάσεις -σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη κάνει- έναν πολύ κομψό συνδυασμό που εύκολα μπορείς να τον φέρεις στα δεδομένα σου. Πρόκειται για το πουλόβερ σου και την midi φούστα σου, σε όποιο στιλ και αν την προτιμάς. Ανάλογα με το σωματότυπό σου, είναι πολύ εύκολο να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό που θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία.

Φόρεσε μία ανάλαφρη φούστα που φτάνει ως το γόνατο μαζί με το πλεκτό ζιβάγκο σου και δώσε τη στιλιστική πινελιά που θες με την τσάντα αλλά και τα παπούτσια.

Παίξε με την ίδια κατηγορία χρώματος και τις αποχρώσεις της και δώσε classy πινελιές στο outfit. Αν θες, συνδύασε φίνα υφάσματα για να κάνεις πιο επίσημο το outfit.

Δεν χρειάζεται να κλείσεις στην ντουλάπα σου την καλή σου φούστα. Φόρεσέ τη με ένα πουλόβερ και τα sneakers σου για την πρωινή βόλτα ή με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα για το βραδινό σου look.

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on

Η πλισέ φούστα δεν έχει χάσει καθόλου τη δυναμική της και μαζί με το πουλόβερ και τις μπότες σου θα σε γυρίσουν στα ’90s και θα σε κάνουν να νιώθεις τόσο άνετη και στιλάτη.

A post shared by Jen Wonders (@jen_wonders) on

Κι αν θες να είσαι άνετη αλλά και λίγο πιο sexy, τότε ο παραπάνω συνδυασμός είναι ο κατάλληλος. Μία midi φούστα, φαρδιά και με σκίσιμο, θα ταιριάξει και με το πουλόβερ αλλά και το φούτερ σου. Ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers και είσαι έτοιμη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/astylealbum