COLOR BLOCKING

Style inspo: Παίξε με τα χρώματα στο outfit του σαββατοκύριακου

Η σεζόν αυτή στηρίζει τη μονοχρωμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν χάσει τη δυναμική τους. Αντίθετα, πρόκειται για μία τάση που έχει εμφανιστεί σε μεγάλο βαθμό στο street style και τα trends τη βοηθούν να εξελιχθεί με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Παστέλ, γήινες αλλά και pop αποχρώσεις συνδυάζονται, μπερδεύονται και δημιουργούν στιλάτα outfits που σε βάζουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις για μερικά από τα ρούχα σου, να σκεφτείς κι άλλους τρόπους χρήσης τους και να κάνεις συνδυασμούς που θα ανανεώσουν το street style σου.

Παίξε με τις αποχρώσεις ενός συγκεκριμένου χρώματος. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για να κάνεις colorblocking αφού θα έχεις αντιθέσεις αλλά θα ταιριάζουν σίγουρα.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Τα γήινα χρώματα και οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν υπέροχους συνδυασμούς, μεταφέροντας όλο το σύνολο σε μία πιο bohemian διάθεση.

Οι έντονες αντιθέσεις είναι πάντα μία πολύ στιλάτη επιλογή που τα street trends τη στηρίζουν και εσύ δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις.

Μπορείς επίσης, να μείνεις σε πιο ήπιες και κομψές αντιθέσεις, μεταφέροντας το παιχνίδι με ένα ρούχο και με αξεσουάρ. Εδώ το παντελόνι με τα παπούτσια κάνουν τη διαφορά και το t-shirt κρατά την ισορροπία της έντασης του φούξια.

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα ένας τρόπος να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το colorblocking. Το ροζ είναι ακόμα στο παιχνίδι και πάει με το minty, το γαλάζιο, το βεραμάν, το σομόν αλλά και το κίτρινο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide