SNEAKERS

Vans x Harry Potter: Ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον θα φορούσαν σίγουρα αυτή τη φανταστική συλλογή

Η αναμονή τελείωσε. Τα stylish nerds αυτού του κόσμου πλέον μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχα τα βραδιά. Η συλλογή που περιμέναμε είναι εδώ. Μιλάω σε εσένα, φαν του Harry Potter. Φαντάζομαι τα νέα τα έχεις μάθει. Ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Γνωρίζεις για τη συνεργασία της Vans με τον Harry Potter και περίμενες πώς και πώς τη μέρα αυτή.  Η πολυαναμενόμενη συλλογή, λοιπόν, είναι γεγονός. Υποδήματα που θα μας κάνουν να έρθουμε λίγο πιο κοντά στον κόσμο του Harry Potter, μπορούν να γίνουν δικά μας.

Η Vans εμπνέεται από τον μαγικό κόσμο του Harry Potter και δημιουργεί την πρώτη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της σειράς. Τι χαρακτήρας είσαι;  Είσαι goofy, είσαι regular; Είσαι με το Gryffindor ή με το Slytherin; Όποιο house κι αν υποστηρίζεις, η συλλογή απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της Vans και του Κόσμου των Μάγων.

 

Όπως έκανε η Vans με το skateboarding, έτσι και η σειρά Harry Potter της J.K. Rowling πήρε ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα που αφορούσε στην φαντασία και την απόδραση και το έκανε δημοφιλές και ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων παγκοσμίως σε περισσότερες από 79 γλώσσες και μία σειρά κινηματογραφικών ταινιών που έχει κερδίσει το δεύτερο υψηλότερο ποσό στην ιστορία ($7,7 δισεκατομμύρια), ο Harry Potter αποτελεί πολιτιστικό φαινόμενο.

Τα παπούτσια της συλλογής

Εμπνευσμένα από το όνομα και τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια, η Vans κυκλοφορεί τέσσερις αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε τέσσερα από τα κλασικά μοντέλα της:

To Sk8-Hi για τον οίκο Gryffindor

 

Tο μοντέλο Era για τον οίκο Slytherin

 

Tο Authentic για τον οίκο Ravenclaw

 

 

Το μοντέλο Slip-On για τον οίκο Hufflepuff

Τέλος, το ComfyCush Era τύπωμα από τις πλασματικές εφημερίδες της ταινίας και το pattern του θα περιλαμβάνει τα γραφικά του δημοσιογραφικού χαρτιού της Daily Prophet.

 

Τα ρούχα της συλλογής

Πέραν από τα παπούτσια, η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ρούχα, επίσης εμπνευσμένα από τους τέσσερις  οίκους του Hogwarts. Παράλληλα αναφέρονται και οι μυθιστορηματικοί τίτλοι της σειράς που αναβιώνουν το back-to-school στιλ.

 

Η συλλογή γυναικείων ενδυμάτων αποτελείται από ένα crop μακριμάνικο σε tie dye print -που δίνει την αίσθηση δίχρωμου συννέφου- με το σήμα από τους Κλήρους του Θανάτου σε γυαλιστερό print στην μπροστινή πλευρά και ένα θεματικό Backpack Dark Arts φτιαγμένο από ανθεκτικό nylon με το κινούμενο ραβδί των Death Eaters (ένα γκρουπ μάγων και μαγισσών, με επικεφαλής τον σκοτεινό μάγο Lord Voldemort, που επιδιώκει να εξαλείψει όλους τους Mugglers) σε ανακλαστικό σχέδιο και το logo του Harry Potter σε patch.

 

Πότε θα κυκλοφορήσει η συλλογή

Η συλλογή Vans x Harry Potter θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο ”The Mall Athens” και ”Athens Metro Mall”, στο ”Nicosia Mall”, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 7 Ιουνίου.  Παράλληλα, η Vans θα παρουσιάσει ένα μοναδικό Vans x Harry Potter pop-up store της συλλογής, στο Color Skates, από τις 7 μέχρι τις 30 Ιουνίου, για τους λάτρεις των ιστοριών του Harry Potter. Το pop-up store, στο οποίο θα διατίθεται η συλλογή, δημιουργήθηκε με έμπνευση από τον μαγικό και φανταστικό κόσμο του Harry Potter αλλά και από τα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου της Σχολής Hogwarts για Μαγείες και Ξόρκια.

Color Skates: Πρωτογένους 5, Ψυρρή || 7-30 Ιουνίου

FB: Color Skates

IG: Color Skates