VICTORIA'S SECRET

Γυναίκες μόνο με τα εσώρουχά τους διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Victoria’s Secret στο Λονδίνο

Θυμάσαι την συζήτηση που είχε γίνει λίγες μέρες πριν με αφορμή το show της Victoria's Secret; Οι αντιδράσεις για την έλλειψη ποικιλομορφίας καθώς και για τις δηλώσεις του Ed Razek, υπεύθυνου marketing του brand ήταν πολλές, αφού όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη transgender στο show, η απάντησή του ήταν ότι «το show είναι μία φαντασία».

Σε αυτό το αρνητικό κλίμα της κοινής γνώμης απέναντι στον διάσημο οίκο εσωρούχων της Victoria’s Secret προστίθεται και μία ένδειξη διαμαρτυρίας στο Λονδίνο.

 

Μία ομάδα γυναικών, διαφορετικών σωματότυπων που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα Victoria’s Secret στην Oxford Street στο Λονδίνο. Αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι γυναίκες αυτές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τη στάση του brand σχετικά με την ποικιλομορφία, κρατώντας πλακάτ με το hashtag #fallenangels, αναφερόμενες στα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Κι όλα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν τα άσχημα νέα για το brand, αφού τα φετινά νούμερα τηλεθέασης του show δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά. Αντίθετα ήταν τα χαμηλότερα που έχουν σημειωθεί με 3,3 εκατ. τηλεθεατές να το παρακολούθησαν φέτος στην Αμερική , ενώ την περσινή χρονιά έφτασαν τα 4.98. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά, εκτός από την κοινή γνώμη που στράφηκε εναντίων του show, ρόλο στην πτώση έπαιξαν και η αλλαγή μέρας, από Τρίτη σε Κυριακή καθώς και η μετάβαση της προβολής από το CBS.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nunude_official