ΜΟΔΑ

Η έξυπνη χρήση της ζώνης που θα αναβαθμίσει τα καθημερινά σου outfits

ImaxTree

Μόλις βγήκα από μία περίοδο στιλιστικής αδράνειας, αφού μαζί με ένα μωρό όλη μέρα το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι θα φορέσεις. Τώρα λοιπόν, η όρεξή μου έχει επιστρέψει και αναζητώ μικρά στιλιστικά tips που θα ανανεώσουν το everyday look. Ένα από αυτά είναι η χρήση της ζώνης, όπως τη φόρεσαν τα fashion girls στο street style των διάσημων πρωτευουσών της μόδας.

Διάβασε ακόμα: Μαύρο παντελόνι: 6 συνδυασμοί που θα σου λύσουν τα χέρια

Τον περσινό χειμώνα, η ζώνη άρχισε να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του accessorizing σε όλες τις μορφές της και φορέθηκε αρκετά πάνω από cardigans, σακάκια και ζακέτες, τονίζοντας τη μέση κάθε σιλουέτας και χαρίζοντας επιπλέον στιλ. Αυτή τη σεζόν, η ζώνη φοριέται με ευκολία και πάνω από το παλτό, το jacket ή την καμπαρντίνα ακόμα κι αν δεν είναι belted.

ImaxTree

ImaxTree

Δεν υπάρχει περιορισμός αναφορικά με το ποια παλτό μπορούν να να δεχτούν ζώνη ή όχι. Αρκεί το ύφος όλου του outfit να συμφωνεί με την προσθήκη αυτή και τότε μόνο εντυπωσιακό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

ImaxTree

ImaxTree

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για να ακολουθήσεις σχετικά με την προσθήκη της ζώνης πάνω από το πανωφόρι σου. Κάνει δοκιμές μπροστά στον καθρέφτη και αναζήτησε ξεχασμένες στην ντουλάπα ζώνες δικές σου ή της μαμάς σου που πιθανότατα θα σου φανούν χρήσιμες.

ImaxTree

ImaxTree

Μην διαστάσεις να φορέσεις τη λεπτή ζώνη σου με ένα μάλλινο πανωφόρι. Αρκεί να συμπληρώσεις το look σωστά με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και τότε θα δεις το κλασικό παλτό σου να μετατρέπεται σε ένα trendy κομμάτι.

ImaxTree

ImaxTree

Το πανωφόρι καμπαρντίνα που ίσως έχεις στη συλλογή σου μπορεί να ανανεωθεί στο λεπτό, προσθέτοντάς του μία ζώνη. Δοκίμασέ το και θα έχεις αμέσως μία ακόμα επιλογή στα πανωφόρια του φετινού χειμώνα.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree