STYLE

“Αsk Kelly”: Η fashion editor του Ladylike, Κέλλυ Νόβακ, απαντά στις δικές σου στιλιστικές απορίες

Από μικρή μου άρεσε η μόδα. Πάντοτε προσπαθούσα να ενημερώνομαι όσο περισσότερο μπορούσα, είτε μέσα από βιβλία και περιοδικά μόδας, είτε από αγαπημένα μου sites του εξωτερικού. Διαβάζοντας και τελικά σπουδάζοντας ιστορία ενδυματολογίας, συνειδητοποίησα πως η μόδα και κυρίως το στιλ είναι προσωπική υπόθεση. Θέλει αρκετό ψάξιμο και πειραματισμό για να καταφέρεις να ανακαλύψεις την πραγματική του σημασία. Το στιλ είναι κάτι που πρέπει να εκπροσωπεί αυτό που είμαστε, εξού και ο στόχος αυτής της στήλης, την οποία και θέλω να σου παρουσιάσω σήμερα μέσα από αυτές τις γραμμές.

Στο Ladylike αγαπάμε τη γυναίκα και δεν περιοριζόμαστε σε συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς. Αγκαλιάζουμε όλους τους σωματότυπους και προσπαθούμε να εμπνέουμε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, ανεξαρτήτως μεγέθους και στιλ. Με τη στήλη “Ask Kelly”, λοιπόν,  θέλουμε να σου αποδείξουμε αυτό ακριβώς. Θέλουμε να καταλάβεις πως το στιλ σου δεν έχει περιορισμούς και ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αν γνωρίζεις το σώμα σου, το αποδέχεσαι και φυσικά αν έχεις τα σωστά items στην ντουλάπα σου τα οποία θα αναδείξουν το σώμα σου όπως ακριβώς είναι.

Όποια απορία κι αν έχεις, είτε αφορά το στιλ σου γενικότερα, είτε τον σωματότυπό σου, είτε κάποια περίσταση, εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Στη στήλη αυτή θα απαντηθούν όλα, από το «Τι να φορέσω σε συνέντευξη για δουλειά;» και το «Έχω φθινοπωρινό γάμο, ποιο είναι το κατάλληλο ρούχο για μια τέτοια περίσταση;», μέχρι το «Έχω καμπύλες, ποια παντελόνια ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα μου;» και το «Πώς θα είμαι άνετη και stylish τις πρώτες βροχερές μέρες του φθινοπώρου;».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παραπάνω φόρμα, κάνε μου την ερώτησή σου και σύντομα θα βρεις την απάντηση (και τα κατάλληλα items) στη στήλη μου ”Ask Kelly” εδώ στο Ladylike, η οποία θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και θα γεμίζει με τις δικές σου σκέψεις και απορίες. Η υπόσχεση είναι μία: το στιλ σου θα γίνει και προσωπική μου υπόθεση. Σε περιμένω! 

powered by Typeform