ANIMAL PRINT

Τα 5 prints που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

ImaxTree

Με ξέρεις. Αγαπώ το μαύρο. Μπορώ μέσα στο κατακαλόκαιρο να φοράω ένα total black σύνολο και να πετάω σε πελάγη ευτυχίας. Το κάνει και η Jennifer Aniston, εξάλλου. Να μην το κάνω κι εγώ; Παρ' όλα αυτά, βρίσκω κάτι τρομερά γοητευτικό σε ένα print. Σαν λάτρης της μόδας του '80, τα graphic και έντονα prints είναι από τ' αγαπημένα μου μοτίβα. Αλλά και τα διαχρονικά φλοράλ ή τα '90s grungy tie-dye νομίζω ότι μπορούν να με κάνουν να αλλαξοπιστήσω.

Και με χαρά θα το κάνω, για να είμαι ειλικρινής, γιατί βρίσκω ότι ένα όμορφο ρούχο σε κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο, μπορεί να προσφέρει από τις πιο fun μέχρι και τις πιο σοφιστικέ εμφανίσεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Ναι, ακόμα κι εγώ η μεγαλύτερη φαν των μονόχρωμων αποχρώσεων μπορώ να σου πω ότι φέτος το καλοκαίρι έχω ανάγκη από λίγο χρώμα.

Δες ακόμη: 4 τρόποι να μεταμορφώσεις ένα μαύρο σύνολο

Ένα print -ειδικά η μίξη διαφορετικών prints μαζί- είναι ένας εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσεις και κυρίως; Να γεμίσεις με αυτοπεποίθηση. Έχουν αυτή την ιδιότητα τα prints και τα 5 παρακάτω είναι the way to go. Και τα πέντε φανταστικά και σου λέμε γιατί.

Οπωροπωλείο φάση

ImaxTree

ImaxTree

Με ιταλικό αέρα, τα μοτίβα που περιλαμβάνουν τυπώματα λαχανικών και φρούτων είναι ένας φανταστικός τρόπος να υποδεχτείς τα prints στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Την τάση των μοτίβων αυτών μας σύστησαν οι Dolce & Gabanna πριν μερικές σεζόν και αν κάποιος είναι «μανούλα» στο να παρουσιάζει την επόμενη τάση στα prints, αυτοί είναι οι D&G.

Ζωικό βασίλειο

ImaxTree

ImaxTree

Θα είμαι λακωνική, γιατί πολύ απλά το ξέρεις και το ξέρω: τα animal prints είναι τάση φέτος. Σε φορέματα, μαγιό, φούστες, τσάντες, όπου μπορείς να φανταστείς. Όρεξη να ‘χεις να φοράς ζεμπρέ.

Διάβασε ακόμη: 7 φορέματα που θα γίνουν η νέα σου εμμονή

Ξενοδοχείο τροπικάνα

IMAX TREE

ImaxTree

Υποδέξου τη Χαβάη στις εμφανίσεις σου με τα τρόπικαλ/χαβανέζικα prints. Θυμάσαι που ο Leonardo DiCaprio τα φορούσε στην ταινία του Bαz Luhrman, “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”; Ε, από εκεί μπορείς να πάρεις το inspo σου. Είτε πρόκειται για ένα πουκαμισάκι σε τρόπικαλ print, είτε για ένα χαβανέζικο φόρεμα, τα μοτίβα που θυμίζουν «διακοπές» είναι από τα αγαπημένα μας για φέτος.

Ο κήπος της Εδέμ

ImaxTree

ImaxTree

Τα φλοράλ είναι “in” και φέτος το καλοκαίρι, μόνο που έχουν μια πιο σοφιστικέ διάθεση. Σκέψου πιο διακριτικά φλοράλ τυπώματα σε πιο γήινες αποχρώσεις. Όχι πώς τα κλασικά φλοράλ μοτίβα (διαχρονικές αξίες) δεν είναι καλοδεχούμενα.

Το grunge το καλό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Vibe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_) στις

Με την άνοδο της μόδας των ’90s, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβούσε και το ενδιαφέρον μας το απόλυτο ’90s τύπωμα: το tie-dye. Τo ombre effect του τυπώματος αυτού έχει ξεκάθαρα grungy vibes ακόμα και αν φοράς το πιο θηλυκό φόρεμα. Τη badass διάθεση πάντως θα την αποδώσει στο look σου και η αλήθεια είναι ότι τη χρειαζόμαστε τώρα το καλοκαίρι για να αισθανθούμε πιο δυναμικές.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree